REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Primele poze cu Shannen Doherty, după ce a dezvăluit că i s-a răspândit cancerul

Primele poze cu Shannen Doherty, după ce a dezvăluit că i s-a răspândit cancerul

A.F. 26 iunie 2023 | 00:00 422

Shannen Doherty a dezvăluit recent că i s-a răspândit cancerul la creier. Actrița de 52 de ani a postat pe Instagram un clip în care arată momentele premergătoare unei operații în care i-a fost îndepărtată o tumoare. Pe lângă valul de comentarii pozitive a celor care o laudă pentru atitudinea ei de luptătoare, Shannen nu și-a pierdut nici zâmbetul.

Primele poze cu Shannen Doherty, dupa ce a dezvaluit ca i s-a raspandit cancerulShannen Doherty

În primele poze făcute de paparazzi de la acel moment greu din viața ei, actrița apare cu zâmbetul pe buze, în timp ce coboară din mașină. Pe lângă problemele grave de sănătate cu care se confruntă de mulți ani, Doherty nu o duce mai bine nici pe plan sentimental. În luna aprilie a intentat divorț de cel de-al treilea ei soț, fotograful Kurt Iswarienko, după 11 ani de căsnicie. Cei doi s-au separat din ianuarie.

Îmbrăcată casual, Shannen a ales o zi însorită pentru a ieși la masă cu mama ei, Rosa. 

Primele poze cu Shannen Doherty, dupa ce a dezvaluit ca i s-a raspandit cancerul

Shannen Doherty, încurajată de fani și prieteni

Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Beverly Hills” are o comunitate numeroasă pe rețelele sociale. Mulți dintre fani i-au transmis mesaje de încurajare după ce a dezvăluit că a fost copleșită de frică în momentul în care a trebuit să intre în operație pentru a-i fi îndepărtată o tumoră.

Primele poze cu Shannen Doherty, dupa ce a dezvaluit ca i s-a raspandit cancerul

„Frica m-a copleșit. Am fost speriată de posibilele scenarii, îngrijorată că aș putea să o las singură pe mama și ce impact ar avea asta pentru ea. Îngrijorată că nu voi mai ieși din operație așa cum mă știu”, a scris ea pe Instagram.

Primele poze cu Shannen Doherty, dupa ce a dezvaluit ca i s-a raspandit cancerul

„Îți mulțumesc pentru transparență. Am aceeași vârstă ca și tine și am fost diagnosticată cu cancer pulmonar, fără să fi fumat. Ajută să vezi că nu ești singură”, „Trăiesc cu cancer de sân în metastaze și nu e ușor. Îți mulțumesc că împărtășești cu noi. Sper să fii bine”, „Mă bucur că ai decis să vorbești despre asta. Toți spun că bolnavii de cancer sunt niște luptători. Ești o inspirație”, „Dumnezeu să te binecuvinteze, Shannen. Te privește!”, „Ești o luptătoare!”, au fost unele dintre mesajele lăsate de prieteni virtuali, scrie peroz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468