REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Primul cadru medical, RĂPUS de coronavirus. Este din Constanţa

Primul cadru medical, RĂPUS de coronavirus. Este din Constanţa

Replica API 3 aprilie 2020 | 15:07 9733

O femeie din Constanţa, în vârstă de 55 de ani, revenită din Turcia pe data de 13 martie a fost confirmată cu COVID 19 pe 19 martie, în SCBI Constanța. Joi, 2 aprilie, aceasta a murit. Este decesul cu numărul 117.

Este vorba despre o asistentă medicală din cadrul ATI Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Judeţean Constanţa.

"Un gând pios și o lumânare pentru colega noastră, Nina Dumbravă - asistent medical ATI Chirurgie Cardiovasculară, SCJU Constanța. Dumnezeu să o ierte ! Condoleanțe familiei!", transmiste SANITAS.

Un gând pios și o lumânare pentru colega noastră, Nina Dumbravă - asistent medical ATI Chirurgie Cardiovasculară, SCJU Constanța.

Dumnezeu să o ierte ! Condoleanțe familiei !

Avea condiții medicale pre-existente (obezitate morbidă); bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni.

A murit şi un bărbat, 61 ani, din Bucuresti

A fost internat în SCBIT “Victor Babes” București, prin transfer de la Spitalul Militar București, pe data de 30/03/2020, confirmat în laboratorul Spitalului Militar București pe data de 31/03/2020.

Bărbatul a decedat vineri, 3 aprilie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ai fotofobie stai dracu in beci, nu mai iesi in lume
2
0
Toate salvarile din oras si SMURD, sa participe in semn de respect la inmormantare, sa de-a drumul la sirene timp de 5 min Merita aceasta femeie
0
7
Dumnezeu s-o ierte . Sincere condoleante familiei
8
0
aceasta stire e ceva in genul "a murit la revolutie...de ciroza" !
11
1
inromaniamoarede CORONAMUIUS
3
6
Dumnezeu sa o odihneasca!
9
0
Mai date-n pla noastra cu geamurile tale fumurii. Sifonule. Lasa-i pe altii sa aplice legea daca e cazul. Exista situatii speciale, sau boli daca cumva stii...fotofobie se numeste, unde este permisa folia. Sau mai sunt masini de filaj care la fel sunt dotate cu folii. Asa ca ...du-te..unde te-am trimis
3
12
Dumnezeu sa o ierte. Ar trebui sa o mai lase mai moale cu obezitatea. Nu au ce sa zica si daca te vede mai corporal te trece la obezitate. Daca IMC depaseste 40 obezitate morbida se poate spune dar asa nu.
8
2
nu a mai ajuns in judetean dupa ce s-a intors din turcia,era in concediu de odihna,Dumnezeu s-o ierte,a murit si sefa anestezistilor de la gerota
14
1
carantina la granita , nu plimbati in toata tara in autocare, aglomeratie la hoteluri, apoi distrugeri de mobilier, petreceri etc. La corturi la granita, aia e carantina
29
2
Eu sunt de vina! Eu si toate zdrentele de la conducerea acestui oras. Nimic nu am facut. Jegurile mele de copii trebuiau sa moara. Nu femeia asta. Dar raul mereu va castiga in dugheana asta de tara. Nimic nu o sa ne opreasca din luat spaga. Asta e sclavilor
17
13
Audi argintiu CT 66 SYN din Cernavoda are voie cu folie neagra pe geamurile din fata ?
13
3
Acum toti mor de corona?
22
1
ciorba, shaworma, merdenelele, n-ati citit ca avea obezitate morbida.
19
8
Din ce scrie in articol"pe 13 martie a venit din turcia si pe 19 martie a fost confirmata cu COVID 19"nu cred ca femeia s-a infectat la munca ci dupa ce a venit in tara si-a facut testul si dupa cateva zile a primit raspunsul,oricum ar fi Dumnezeu s-o ierte si sper sa nu se foloseasca uni oameni de moartea femei pentru ca sa se acuze uni pe alti.
25
2
Nu se mai stie nimic de sefa de la gerota care a fost infectata de melitianul mincinos -pleonasm!!! Melitianul s-a vindecat dar sefa de la gerota era in stare grava in ATI.
33
2
D-zeu sa o ierte, dar ierta-mi fi si intrebarea, Acesta femeie sa imbolnavit din spital sau de la turci? cred ca de la turci. Dupa titlu as intelege ca a murit rapusa de cov 19 la locul de munca, dar nu este asa.
36
3
A inceput sa cada si cadrele medicale. Crunt ce se intampla in tara. Diasporenii, cei mai multi fara simt civic tb. opriti in carantina la granite 20 zile. Dar cu un presedinte prea moale si cu un guvern pe dinafara, s-a ajuns la situatia asta critica. Daca masurile astea se luau inca de acum o luna, alta era situatia, infectarile erau mult mai putine.
32
26

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369