REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Primul fotbalist de la FCSB de care Gigi Becali se desparte

Primul fotbalist de la FCSB de care Gigi Becali se desparte

Replica API 18 mai 2020 | 21:29 1449

Gigi Becali a decis să trimită mai mulți jucători în șomaj tehnic. Printre fotbaliștii care nu mai fac parte din planurile sale se află și Marko Momcilovic (32 de ani) căruia i s-a transmis deja să-și caute echipă.

Miliardarul din Pipera nu are ce să-i reproșeze fundașului sârb, dar a decis că nu mai vrea să-l păstreze în lot, cumva și împins de accidentările care l-au ținut departe de gazon pe fotbalist în ultimul an și jumătate.

Becali, criticat după ce i-a trimis în șomaj tehnic pe Planic și Momcilovic. Ce scrie presa din Serbia

Faptul că Gigi Becali a trimis în șomaj tehnic șase jucători, printre care Bogdan Planic și Marko Momcilovic, a ajuns la urechile jurnaliștilor din Serbia.

Aceștia își apără compatrioții și scriu că cei doi sârbi de la FCSB vor să plece de la echipă la finalul sezonului. Planic este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, club care s-a despărțit recent de Tiago Ferreira și Ivan Martic.

"Bogdan Planic și Marko Momcilovic așteaptă cu siguranță sfârșitul sezonului pentru a o părăsi pe FCSB. Vor scăpa astfel de controversatul șef Gigi Becali. La începutul lunii salariile lor au fost reduse la 485 de euro. Nu își doresc să mai suporte vreodată o astfel de umilință publică și vor pleca la o altă echipă de îndată ce se termină campionatul”, scriu sârbii de la Mozzart Sport.

Gigi Becali: ”Unii au luat bani degeaba”

Becali îi atacă pe jucătorii băgați în șomaj tehnic și consideră că unii dintre ei au luat bani degeaba la FCSB”. Patronul roș-albaștrilor și-a explicat decizia de a-i băga în șomaj tehnic.

”Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic. Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste.

Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător. Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic. În vară oricum terminau contractele cu noi”, a spus Becali, pentru Prosport.

Jucătorii băgați de Gigi Becali în șomaj tehnic

Cristi Bălgrădean

Marko Momcilovic

Alexandru Stan

Harlem Gnohere

Adi Popa

Bogdan Planic (pentru că a refuzat înjumătățirea salariului), conform digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108