REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Primul lider PSD care cere anticipate în contextul scandalului dosarului lui Cîțu din SUA

Primul lider PSD care cere anticipate în contextul scandalului dosarului lui Cîțu din SUA

Replica API 16 august 2021 | 19:55 994

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu a cerut sâmbătă demisia sau demiterea premierului și organizarea de anticipate, solicitarea venind în contextul dezvăluirilor privind arestarea lui Florin Cîțu în SUA, acum peste 20 de ani, după ce a fost prins băut la volan, ”Klaus Iohannis are datoria constituțională, legală și morală să scoată rapid România din situația penibilă în care se află întreg Guvernul. Să renunțe la dubla măsură! Executivul nu mai poate fi condus de un politician condamnat penal. Menținerea lui Cîțu în funcție este un atac la credibilitatea României. Demiterea sau demisia!”, spune Stănescu într-un comunicat de presă.

”Sub patronajul președintelui, ipocrizia riscă să devină politică de stat. Penalul lui Iohannis este mai presus de lege? Politicienii PNL au voie să fie condamnați penal, să facă închisoare și să ocupe funcții publice? Unde au ascuns useriștii campania 'Fără Penali în funcții publice'?” continuă liderul PSD.

Potrivit lui Paul Stănescu, ”cea mai corectă soluție este demiterea sau demisia lui Cîțu și alegeri anticipate. După un astfel de episod doar românii mai pot decide cine are dreptul moral să guverneze.”, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ati scos fosila la pensie? Sau trebuie sa moara Iliescu, sa-l puteti pune pe asta presedinte onorific?
0
0
ne-am saturat de voi !
2
0
Nu te mai lauda la prieteni ca te arzi in bulan si salamul meu iti place ca are gust de babane
1
2
Sunt toti aceiasi tabara sa nu uitam in veci!Tot ce a venit dupa 89 e fake ca voturile lu Bi deu ,sunt 8.1 mil de voturi in plus pe USA,peste marja normala.Ei indiferent de culoarea politica nu sunt cu noi poporul sunt ei gasca si ei media.
1
1
Stanescu ar face bine sa stea cu capul la cutie.
6
1
Esti un puscarias ordinar
3
5
Cenzurati v a- n gwrita...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212