REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Primul mesaj al Elenei Udrea după întoarcerea în ţară

Primul mesaj al Elenei Udrea după întoarcerea în ţară

Replica API 9 iulie 2019 | 01:30 621

Elena Udrea face primele precizări după întoarcerea în ţară. Fostul ministru afirmă că a intrat în ţară pe la Vama Giurgiu, la ora 6. Udrea anunţă că a renunţat la cererea de dobândire a statutului de refugiat în Costa Rica şi că se va apăra mai bine în România de acuzaţiile penale care i se aduc.

Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare.

Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si, doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate.

Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul sa ma pot intoarce.

Vreau sa imi cresc copilul acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi.

Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu.

Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul.

Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere!

Doamne, ajuta!

P.S. Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul", scrie Elena Udrea pe Facebook.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este mesajul nostru pentru curva chiorului !
4
0
te agiti degeaba , ramai sarac cu o curva la usa , dependenta de muie , de aceea ne cauta . Futu-ti gura ma-tii de comunist , m-ai gonit de la 02 de la subsol ca nu eram barbierit , acum sugi pula saracie , noroc ca ti-a dat mihai marina casa .
4
5
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
8
4
suge o pt tot cat ai furat. zreanto
6
0
a terminat banii , a venit sa mai ia din banii ascunsi. o hoata si tradatoare
11
0
Daca a hotarat sa se intoarca, e posibil sa ciripeasca!
3
0
Mai terminati cu toate curvele si puscariasii. Sunt atatia oameni buni despre care merita sa scrieti. Rusine
12
0
Nuti si basel s-au chishat in freza zeitei kovesi. Au ramas cu prada si sunt eroii Romaniei
6
1
Mediatizarea unei delincvente de drept penal
13
0
este infranta de judecatorii curtii constitutionale ca iau luat apararea lui Udrea.
4
1
Sunten o tara de doi bani cu oameni de doi bani si va spun si de ce cred asta: Basescu si a batut joc de noi si de copii nostri si l am ales sa ne reprezinte in parlamentul european, udrea ne a furat de ne a rupt si acum vine ai face le noi; Si ea si base ar trebui sa raspunda in fata legii pt ce au facut dar se pare ca nu. Sa se teama pt ca vor raspunde in fata Domnului, pacat ca vor raspunde pt ei copii si copii copiilor lor!
16
1
Cum salcia nu e pom nici elena nu e om
11
0
Ce mi-e sila de blonda asta transpirata. Ma refer la alura pe care o are in aceasta fotografie, pe care am vazut-o de multe ori in presa. Pare a fi transpirata, ceea ce-mi intoarce stomacul pe dos. Nu mai intra odata in puscarie individa asta? Idioata dracului, care baga numai strambe lui Mazare, cand asta din urma dorea sa realizeze ceva in Constanta. Ma refer la proiectele importante, nu la rahaturile facute de puscariasul antementionat.
12
2
Multi ani pentru fapte bancare de coruptie. Bine ca a venit. Aici e mai usor la parnaie ca acolo.
21
2
sai uram casa de piatra si multi ani...
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212