REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Primul stat european care construieşte "adăposturile foamei". Cum vor arăta

Primul stat european care construieşte "adăposturile foamei". Cum vor arăta

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 1122

Prima țară din Uniunea Europeană și cea mai puternică construiește "adăposturile foamei". Iată cum vor arăta aceste centre.

Este vorba despre Germania care construiește în centrele de vaccinare, acum nefolosite, aceste centre speciale de încălzire, numite "adăposturile foamei", pentru cei care nu își permit să plătească utilitățile, notează cotidianul german Bild.

Astfel, centrele folosite anterior în pandemia de COVID-19 vor fi transformate în locuri de încălzire pentru germanii care nu-și mai permit plata facturilor.

Aşa arăta un centru de încălzire în Germania în anul 1929 când a fost Marea Recesiune în Europa. Astăzi, nemții se tem după ce Putin a închis conducta Nord Stream 1 pentru lucrări de mentenanță pentru 10 zile.

Datele publicate în acest moment de România arată că noi nu suntem dependenți de gazul rusesc.

Întrebarea este ce se va întâmpla dacă țările din vest vor veni către România şi vor face apel la rezervele noastre. Este un scenariu în acest moment.

De asemenea, există și un avertisment dat de vicepreședintele Comisiei Europene, France Tiamermance, cel care spune că Putin folosește toate mijloacele pe care le are pentru a crea conflicte în societățile noastre, așa că trebuie să ne pregătim pentru o perioadă foarte dificilă, scrie antena3.ro.

Şi ministrul francez al Economiei a cerut să se facă pregătiri pentru o întrerupere totală a livrărilor de gaz rusesc, opțiunea cea mai probabilă.

În acest moment, Germania a trecut la raționalizarea apei, reducerea luminozității stradale și închiderea piscinelor.

Sute de primării din ţară renunţă la iluminatul public după ce au primit facturi uriaşe la curent

De asemenea, în România, sute de primării sting lumina pe stradă între 12 noaptea și 5 dimineața pentru că nu-și mai permit costurile funcționării iluminatului public.

Primarii au mers astăzi la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Nicolae Ciucă despre situația facturilor si cer de urgenţă rectificare bugetară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce mintiti in halul asta.aceasta invazie este din cauza americanilor criminali si a fascistilor drogati ai lui zelenski.toate crizele si pandemiile vin de la criminalii americani,toate conflictele.ei interzic cumpararea petrolului si gazelor ieftine de la rusi.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212