REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Primul teaser al filmului biografic ''Respect'', cu Jennifer Hudson în rolul Arethei Franklin, a fost lansat

Primul teaser al filmului biografic ''Respect'', cu Jennifer Hudson în rolul Arethei Franklin, a fost lansat

Replica API 23 decembrie 2019 | 00:00 294

Aretha Franklin, Jennifer Hudson

Primul teaser al filmului biografic ''Respect'', cu Jennifer Hudson în rolul legendarei cântăreţe Aretha Franklin, a fost lansat vineri, informează DPA.

Într-un clip cu o durată de 44 de secunde, Jennifer Hudson, recompensată cu Oscar pentru rolul din ''Dreamgirls'' (2006) şi care face parte din distribuţia musicalului ''Cats'' lansat în acest weekend pe ecranele nord-americane, o întruchipează pe Aretha Franklin interpretând ''Respect'', cel mai cunoscut hit al cântăreţei.

Hudson este îmbrăcată într-o rochie strălucitoare decorată cu paiete, afişând o tunsoare scurtă care aduce minte de stilul abordat de Franklin la începutul carierei.

Aretha Franklin, care a decedat în august 2018 la vârsta de 76 de ani, a selectat-o personal pe Jennifer Hudson, fostă participantă la emisiunea-concurs ''American Idol'', pentru a o interpreta în filmul biografic produs de MGM. Hudson a cântat ''Amazing Grace'' la funeraliile legendarei artiste.

Pelicula este realizată de regizoarea de teatru Liesl Tommy şi urmăreşte viaţa lui Franklin de la etapa de copil supradotat în Detroit la vedetă de calibru internaţional. Regizoarea a promis că filmul va ''răsuna de izbândă şi triumf''.

Tommy a scris vineri pe Twitter că ''a ajuns la jumătate cu filmările pentru această creaţie'' şi abia aşteaptă ca admiratorii să vadă ceea ce a ieşit.

După moartea artistei, viaţa şi cariera sa au devenit puncte de interes pentru producătorii din industria de divertisment: ''Amazing Grace'', un documentar filmat în timpul unui concert şi considerat mult timp pierdut a fost lansat la începutul acestui an, iar National Geographica produs un miniserial de televiziune, ''Genius: Aretha'', cu Cynthia Erivo în rolul principal, care va avea premiera în luna mai.

''Respect'' va avea premiera pe marile ecrane în această vară. Alături de Hudson, din distribuţie mai fac parte Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Skye Dakota Turner, Tate Donovan şi Mary J. Blige. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212