REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Primul weekend din 2021 i-a scos pe CONSTĂNȚENI la PLIMBARE

Primul weekend din 2021 i-a scos pe CONSTĂNȚENI la PLIMBARE

Replica API 3 ianuarie 2021 | 21:23 2118

Primul weekend al noului an i-a scos pe constănțeni la plimbare. Soarele generos i-a încurajat să petreacă ore bune în aer liber, timp în care au făcut plimbări lungi după ce s-au înfruptat din mâncărurile bogate în calorii. Aceștia au luat cu năvală plajele din stațiunea Mamaia, dar și din Năvodari.

Chiar dacă nu au avut parte de sărbători albe sute de constănțeni s-au bucurat de spectacolul de lumini, pe care Marea Neagră l-a pus în scenă în primul weekend al anului nou. La 12 grade Celsius cât arătau termometrele la orele prânzului, plimbarea sub razele puternice ale soarelui, în aer curat și proaspăt, i-a făcut pe constănțeni să se bucure că au rămas acasă de Crăciun.

Copii, tineri și oameni vârstnici s-au bucurat cu toții de o zi reușită, în compania celor dragi lor. Aceștia nu au stat pe gânduri și au ieșit să admire natura și să se bucure de aerul curat.

Și inima Constanței a fost un loc numai bun de plimbat. Piața Ovidiu, căci despre aceasta este vorba, a fost animată de zecile de constănțeni veniți să se relaxeze în prima zi a weekendului.

Vreme îmbucurătoare în județ

Meteorologii au anunțat vreme deosebit de frumoasă pentru tot restul săptămânii. Temperaturile maxime vor ajunge până la 15 grade Celsius, iar soarele va fi de nelipsit. Aceste temperaturi sunt cu mult mai mari decât normalul perioadei.

Anul trecut, în orașul de la malul mării, în aceeași perioadă se înregistrau terperaturi mult mai mici față de acest an. Ziua erau însemnate aproximativ 5 grade Celsius iar noaptea valorile erau mult sub minus.

Constanța a ieșit din carantină

Vremea frumoasă de afară, dar și faptul că municipiul Constanța a ieșit din carantină, au fost motivele ce i-au scos pe constănțeni pe malul mării.

După 42 de zile în care a fost sub carantină zonală, municipiul Constanța revine la restricțiile specifice stării de alertă, actualizată prin Hotărâre de Guvern. Astfel, cetățenii municipiului, dar și cei care tranzitează sau se află în Constanța, nu vor mai fi nevoiți să completeze declarații pe propria răspundere, în intervalul orar 05:00 – 23:00. Vor rămâne în vigoare restricțiile de circulație existente la nivelul întregului teritoriu național, în intervalul 23:00 – 05:00.

VIDEO:

VIDEO 2:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce at i fi vrut? sa iasa la camp la sapa
6
0
Pun pariu ca esti buticar machidon. Te iei de kaufland dar cumperi de la ei ca sa faci samsareala in mamaia la butic.
14
2
Autorizatia de functionare la ....cei mai miliardari oameni din ROmania, aia ce au mini market in Mamaia, este de 8700lei, eu zic ca o puneti si la restaurante, astia chiar fac bani, intr o zi fac profit cat unu cu mini market intr o luna, ca restaurant Kaufland nu exista.
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468