REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Principalul suspect în cazul fetiței de 12 ani ucisă și ascunsă în canapea, căutat în toată Europa

Principalul suspect în cazul fetiței de 12 ani ucisă și ascunsă în canapea, căutat în toată Europa

Mirela PASCAL 7 iunie 2023 | 10:46 3346

Mama fetiţei al cărui cadavru a fost îndesat într-o canapea a fost reținută și audiată în Spania. Ea a fost prinsă de poliţia din regiune chiar la locul de muncă. Concubinul său este şi acum căutat în toată Europa.

Principalul suspect in cazul fetitei de 12 ani ucisa si ascunsa in canapea, cautat in toata Europa

Ilie Marcel Şerbuc este cel mai căutat om din România şi principalul suspect în cazul crimei din Sectorul 4. Împreună cu Simona Monica Iftimovici, mama fetei de 12 ani omorâtă și băgată într-o canapea, au închiriat apartamentul groazei din sectorul 4. Ana Maria Constantin era copilul Monicăi, testele ADN confirmând cea mai sumbră bănuială a rudelor.

După ce au fost INML, tatăl fetiţei, unchiul şi bunica au dat declaraţii la Poliţie. Aici au aflat că Ana Maria a murit în chinuri groaznice. Tatăl, cel care o avea în custodie, nici nu a mai putut să vorbească. Din aprilie nu mai ştia nimic de Ana Maria. Bunica ei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetiţei pe 17 aprilie. Ana, mama ei şi iubitul acesteia petrecuseră împreună sărbătorile pascale.

Rudele sunt şocante şi nu înţeleg cine a omorât-o pe Ana Maria, cine i-a învelit trupul într-un sac şi cine l-a pus în canapea. Oamenii resping ideea cum că mama ar fi avut vreo legătură. Simona Monica Iftimovici a fost arestată în Spania, după ce a fost dată pe mâna oamenilor legii chiar de colegii de muncă, în oraşul Lleida. Colegii femeii au aflat grozăvia de pe internet.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caz clasic: mamă rea de muscă, nemulțumită de fraierul cu care trăia, găsire amant pedofil sau tată vitreg răutăcios rezultă crimă cu sau fără premeditare ori prin imprudență. Totuși , tatăl ei bun o dăduse dispărută sau nu ? Că văd că o avea în grijă. Eu îi periam tot apartamentul ăluia până o găseam și îl spntecam la burtoi ptr ce a facut.
1
0
De la Moldova, dupa accent. Sarmar.
0
3
@Jigodii nu oameni "in loc de un partener care sa se implice in cresterea copilului ei" De ce ar trebui partenerul de viata sa se ocupe de cresterea copilului altui barbat? Femeie p*****a si frustrata ce esti.
5
2
E cautat in toata Europa? Dar daca este in America de Sud?
2
0
Alt cap de porc
5
1
Fetita de 12 ani trebuie sa fi mers la scoala; nimeni nu a observat nimic suspect in comportamentul ei ? dubios; daca colegii, profesorii, vecinii si autoritatile se implicau din timp mai era in viata si azi ca si in cazul in care mama era mai curajoasa dar din pacate nu a fost
3
1
Asta ar tb împușcat doar la cum arată . Nu judec, dar are m**e de pedofil
11
1
Trasi in teapa sau pe roata. Asa pateau daca mai traia Vlad Tepes!
8
1
Astfel de crime sau abuzuri de alta natura apar cand mama isi gaseste un "pul.l.u", in loc de un partener care sa se implice in cresterea copilului ei. E imposibil ca mama asta denaturata sa nu fi stiut ce s-a intamplat cu fetita, chiar daca autorul crimei e "pul.l.ul" ei. Inchisi pe viata, amandoi!!!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369