REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Principesa Maria, prezentă la Constanţa, la lansare de cărţi

Principesa Maria, prezentă la Constanţa, la lansare de cărţi

Replica API 7 aprilie 2016 | 00:24 155

Eveniment la Biblioteca Judeţeană I.N. Roman

Eveniment la Biblioteca Judeţeană I.N. Roman

Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României a ajuns la Constanţa, miercuri, 6 aprilie anul curent. În jurul orei 15:30, aceasta a fost la Biblioteca Judeţeană I.N. Roman, cu prilejul lansării a 3 cărţii scrise de reprezentanţii Casei Regale. Directoarea Bibliotecii a făcut prezentarea acestora, iar Alteţa Sa Regală a oferit autografe celor ce au achiziţionat volumele respective. La eveniment a fost prezent şi prefectul Constanţei, Adrian Nicolaescu.

„Alteţa Sa a vizitat Colegiul Comercial Carol I. Ea va lăsa urme copiilor care au avut şansa să întâlnească un reprezentant al Casei Regale. Vrem să arătăm că putem să păstrăm ce s-a realizat pe vremea monarhiei şi în continuare. Zilele acestea o voi îndruma şi-i voi arăta şi alte lucruri importante. Este o bucurie şi o onoare să dialogăm cu Casa Regală şi sunt convins că această colaborare va continua”, a declarat prefectul.

Principesa Maria s-a arătat foarte încântată de a vizita oraşul de la malul mării: „Sunt foarte bucuroasă să mă întorc la Constanţa. Este a treia oară când vin aici. Sunt fericită să aflu detalii despre istoria României”, a spus ea. Întrebată de starea de sănătate a tatălui ei, aceasta a spus că Regele Mihai se simte mai bine şi că îşi petrece timpul în linişte, acasă, alături de familie.

Principesa Maria a României s-a născut în exil, la Copenhaga, în ziua de 13 iulie 1964. Principesa a venit pe lume în lipsa tatălui său, care urma activităţi profesionale la New York Stock Exchange. Regele Mihai a fost informat prin telefon că a devenit, pentru a cincea oară, tată. Cea mai tânără dintre principesele României a fost botezată în credinţa ortodoxă, iar naşa de botez a fost Principesa Moştenitoare Margareta, sora ei, potrivit familiaregala.ro.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108