REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Prins DROGAT la VOLAN, în Mamaia. Consumase CANNABIS

Prins DROGAT la VOLAN, în Mamaia. Consumase CANNABIS

Replica API 9 ianuarie 2021 | 23:28 10220

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, la data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ct spaga la permise si spaga la traseu sibteorie si drogati multi la volan
3
0
majoritatea care consuma sunt macedoni cu bani. Pe aia nu ii opriti?opriti toti saracii. Picu Micu cacagheorghe cacacostea etc.
2
2
Ba , pe astia dtogati ar treb sa i futeti in cur atunci cand ii prinzi , imediat pe capota masinii , dupa care rupti in bataie .
9
4
Din cauza lui acum sta politia prin toata mamaia zici ca o sa defileze toti drogatii pe acolo de acum incolo
2
3
Veronico dar lasa si nr de telefon
2
0
A trecut q7 le ala pe langa voi cu 300 v ati facut ca nu il vedeti 606mnt
4
0
Eu ma fut cu cine apuc ,nu ma droghez ,
4
0
La asta Pilat junior ai vinde iarba! Se stie ca i un mare consumator dar si distribuitor!
2
2
Sa stii ca o parte, indeosebi tineretul, a Politiei Nationale isi face treaba chiar foarte operativ si asta ti-o spune unul care nu avea o parere prea buna despre politisti in trecut. Din pacate inca mai exista uscaturi comuniste sau cu apucaturi comuniste putine ce-i drept si dintr-o si mai mare nefericire procurorii le dau drumul sau mai grav protejeaza infractorii prinsi de politisti! De aceea este extrem de necesara aplicarea in forta a raspunderii magistratilor si scoaterea procurorilor din categoria acestora. Procurorul este avocatul statului si atat, nu e magistrat!
8
1
ASA UMBLA SI CIORILE SI DROGATI IN MIEZ DE NOAPTE SI POLITIA NATIONALA DOARME IN BOCANCI.
7
2
Papacostea Alexandru ce ii mai plac drogurile vai vai
1
4
a fost turnat
4
3
Si seful tau porcul dormea in intersectie manga... El nu conducea ci se odihnea.... Apropo mai ai frati????
4
2
mijlocul blvd ului ce treaba au cu conducerea autovehiculului? Ala o sa zica ca s a oprit din condus brusc in mijlocul blvd ului si apoi a tras un fum dintr o tigara pe care a gasit o fumata jumatate in scrumiera la Filicori. Si n a mai plecat de pe loc cu masina ca nu s a simtit bine. A ramas unde a fost gasit. Case closed.
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108