REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Prins în FLAGRANT la gară! Prică fără frică făcea „AFACERI” în toiul nopţii

Prins în FLAGRANT la gară! Prică fără frică făcea „AFACERI” în toiul nopţii

Replica API 9 septembrie 2017 | 00:00 758

”Afaceri” de familie!

”Afaceri” de familie!

Costel Prică a fost prins în flagrant, la ora 5.30 dimineața, în zona Gării din municipiul Constanța, în timp ce vindea țigări de contrabandă. Problema este că individul este recidivist, fiind ”vizitat” de mascați de mai multe ori. Se pare că este implicat în astfel de ”afaceri” împreună cu mai mulți membri ai familiei, apărând ca inculpat în două dosare alături de Prică Mariana Daniela și Prică Eugenia. Acum a ajuns în arest la domiciliu.

Mai exact, la data de 30 august 2017, la ora 5.30 dimineața, Costel Prică a oferit spre vânzare 80 de pachete de țigări provenite din contrabandă, cu un prejudiciu de circa 1.000 lei. De fapt, a fost vorba de un flagrant, în zona Gării din municipiul Constanța. Individul a fost reținut și propus spre arestare, magistrații decizând ca el să fie plasat în arest la domiciliu de la data de 31.08.2017 şi până la data de 29.09.2017 inclusiv.

Precizăm că individul este un cunoscut contrabandist de la malul mării. În iulie 2012 a fostt vizitat de mascați, el fiind cercetat atunci alături de Suliman Dalcîran, Lăcătuş Lavinia, Trandafir Cristina, Prică Eugenia, Amet Melia, Dacu Costel, Mustafa Iaşar, Ismail Nezmedin, Palade Vicenţiu, Straton Neculai, Voinescu Valerica, Sali Lale, Amet Ersin, Mustafa Onasis, Sali Givan , Iusein Mirela și Ali Nalian. Conform oamenilor legii, persoanele în cauză comercializau ilegal ţigarete în zona Gării CFR şi Piaţa Griviţei.

La locuinţele suspecţilor cu vârste cuprinse între 23 şi 56 de ani, toţi din Constanţa, au fost descoperite 5.076 pachete de ţigări netimbrate corespunzător, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Apoi, la data de 27.11.2014, oamenii legii au efectuat un număr de 25 de percheziţii domiciliare, la adrese din municipiul Constanţa, la persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de contrabandă de ţigarete.

A doua zi, pe 28 noiembrie, procurorii au sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Suliman Dacîran, Suliman Georgiana, Prică Costel, Prică Mariana Daniela, Osman Metin, Suliman Bilent, Ancuţa Marius Alexandru, Dumitru Sulia, Dumitru Ionuţ, Lăcătuş Ştefania, Muteş Alexandra, Suliman Selcin, Ali Dinarlî, Cadîr Taifun, Asan Erson, Suliman Nazif, Carabaş Ion, Mustafa Onasis şi Asan Turchian, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că inculpatul Suliman Dalcîran, în perioada 6 august 2014 – 27 noiembrie 2014, a comercializat şi deţinut în mod sistematic ţigarete provenite din contrabandă, alături de Suliman Selcin, Suliman Bilent şi Suliman Georgiana.

Inculpata Suliman Georgiana, în perioada 5 septembrie 2014 – 27 noiembrie 2014, a comercializat şi deţinut în mod sistematic ţigarete provenite din contrabandă, alături de Suliman Selcin, Suliman Bilent şi Suliman Dalcîran. Inculpatul Prică Costel, în perioada 6 august – 27 noiembrie 2014, a comercializat şi deţinut în mod sistematic ţigarete provenite din contrabandă, alături de inculpata Prică Mariana Daniela.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au facut manevra politia transporturi ca asa sant dansii niste coruptii cred ca nu lea mai dat omu taxa de protectie asa sant aceii zisi politisti
1
0
PANA NU IL ARESTATI PE TOCIA STELIAN TOT O SA FIE MARFA EL INTRODUCE . CHIAR NU SE STIIE ?
1
1
Plimbati-va prin 'abator'ziua amiaza mare si va abordeaza indivizi sa va intrebe daca va trebuie ceva asa ca nu va mai dati eficienti
2
0
In aeroport un pachet de tigari ca am ramas fara tigari si fumez 3 ajung in Romania cu inca 17 tigari in pachet....oare am incalcat legea??!! Ce tie si cu legile astea facute de o gramada de doctori din parlament.....
0
1
Ai o mentalitate ca a lor si cu asta am zis tot .
3
2
cumpararea pentru uz propriu de tigari de contrabanda intra tot la contrabanda. Detinerea de marfa de contrabanda chiar si a unui pachet de tigari intra pe cod penal in incidenta legii 86 2006 Articolul 223 1Datoria vamala la import ia nastere prin: b. plasarea unor astfel de marfuri sub regimul de admitere temporara cu exonerare partiala de drepturi de import. deci stie ca nu s-au platit si le detine inclusiv 1 singur pachet. Corect ar fi sa intre la puscarie si cumparatorii.
6
2
Decit sa faca alte infractiuni,,tilharii furturi din locuinte sau alte fapte cu violenta,,,mai bine lasatii draq sa vanda tigari sa aiba din ce traii.cine vrea sa cumpere mai ieftin sa cumpere de la ei,,,,cine nu,,,sa cumpere de la stat,,,
6
10
Ca la ti prins,atita ca la ti prins cu marfa de contrabanda
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108