REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Mar., 28 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6316
7.3° Constanța Marți, 28 Martie 2023 Anul XX Nr. 6316

Prins la furat din TIR, de mașina Google Street View! Video

Prins la furat din TIR, de mașina Google Street View! Video

Replica API 11 februarie 2022 | 00:41 6246

Un șofer de TIR a fost surprins de mașina Google Street View, cum, cu ajutorul unul furtun, golea motorina din rezervorul autocamionului de mare tonaj, și o depozita în două bidoane ce se aflau lângă el. Imaginile au fost surprinse pe o stradă din localitatea Ivrinezu Mic, din județul Constanța.

Mașina Google Street View lovește din nou. De această dată, pe o stradă din localitatea Ivrinezu Mic, din județul Constanța.

Pe un drum de la periferia localității, este surprins un tir parcat în fața unei case. În timp ce te apropii de vehiculul cu pricina, se poate observa cum un bărbat, "acompaniat" fiind de două bidoane de 20 de litri fiecare, sustrage, în tihnă, combustibil.

Din imaginile surprinse, personajul urmărește cu atenția mașina Google Street View, știind bineînțeles că manevra pe care el o desfășura în acel moment nu-i aducea cinste sau laude. Se poate observa cum șoferul de TIR folosește un furtun pentru a scoate motorina din rezervorul camionului, umplând astfel, cele două bidoane ce au fost surprinse lângă el.

Chiar dacă imaginile au fost surprinse în urmă cu ceva timp, șoferul român a ajuns abia acum în atenția internauților, miștourile fiind la ele acasă. iar clipul devenind viral pe internet.

Amintim că nu este prima dată când mașina Google Street View surprinde astfel de... momente.

Replica a mai adus în atenția opiniei publice un caz. Detalii aici: DOI TINERI surprinși, în TANDREȚURI, de maşina Google Street View!

Video:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se numeste Autocamion ..nu tir... despre ce vorbim?
0
0
Mi-e imi aduce motorina iubitul meu Pismis Nicusor, el o ia cu japca de la soferi care trec pe pod
1
0
Vand motorina furata de la TIRurile stationate langa Penny Cernavoda!Ieftin!!!!
4
2
Sunteti cu capul? Fura motorina din propriul camion?
2
1
Ziar de cacat. E din 2016
10
0
si politia s-a sesizat?
2
7
sa vedeti cum fura motorina aia de la confort urban si primarie . noi platim 500 lei pentru 1 plin , da astia de la confort fura 4 -5 canistre de 20 litri p zi . cam ce paguba aduce un dorel dasta lunar ? poate e careva mai viteaz si ii filmeaza
19
0
Prima data am incercat si eu la fel, am bagat canistrele in cabina, dar tot nu tragea bine. Asa ca le-am varsat in bemveu meu. Si pe urma a tras, trage si acum!
10
0
E sofer profesionst! Trage mai bine camionul daca e mai usor.
15
0
Sa vii cu astfel de stire dupa atatia ani ,mi se pare de toata jena . Probabil ca soferul respectiv este pensionar de mult timp...
7
7
Intrebarea e ce cauta Dinca in Ivrinezu Mic?
9
1
Fake news...
3
11
El de fapt alimenta camionul nu fura.
10
7
Soferul e proprietarul camionului
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
21333614235
5/49
172423372234
joker
5253282912