REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Prinşi de poliţişti în timp ce pregăteau o spargere la un hotel de pe faleza Eforie Nord

Prinşi de poliţişti în timp ce pregăteau o spargere la un hotel de pe faleza Eforie Nord

Replica API 12 februarie 2018 | 00:56 271

Imagini cu rol ilustrativ

Trei indivizi, printre care şi un minor, domiciliaţi în localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa, au fost prinşi în timp ce se pregăteau să dea o spargere la un hotel din staţiunea Eforie Nord. Este vorba despre o unitate de cazare aflată chiar pe aleea Belona, închisă în această perioadă a anului. Se pare că sistemul de monitoritorizare video a falezei şi-a dovedin din plin eficienţa în acest caz. Astfel, duminică dimineaţa, patrula Poliţiei Locale din oraşul Eforie a fost sesizată telefonic de către dispeceratul sistemului de monitorizare video al oraşului Eforie, cu privire la faptul că pe aleea Belona din Eforie Nord, a intrat un autoturism de culoare gri, cu numere de Bulgaria şi a parcat lângă unul din hotelurile închise în această perioadă. Echipajul Poliţiei Locale a luat imediat legătura cu Poliţia Staţiunii Eforie şi împreună s-au deplasat la faţa locului. S-a trecut la legitimarea ocupanţilor şi verificarea autoturismului. Astfel, s-a constatat că cele trei persoane sunt A.C. de 23 de ani, M.C.E. în vârstă de 27 de ani şi M.D. de 14 ani, toţi din comuna Pecineaga judeţul Constanţa. În urma verificărilor, în interiorul autoturismului au fost depistate un topor, un baros, un acumulator auto, o cheie reglabilă şi doi cleşti. Cei în cauza au fost conduşi la sediul Poliţiei Eforie în vederea continuării cercetărilor.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul cunoaste situatia dar ii place sa nu se dezica de prietenii lui ca doar.din astfel de gasca face parte.Furati fratilor inclusiv de la el!
0
0
Ai stomacul plin de chifle cumparate PE caiet de la chiosc?si daca tot inviti lumea din Eforie sa ti-o suga ,tu ai ,mama ,tata,copiii si nevestele,sa ti-o suga ei,PE rind
6
1
Serban e pe aici?
1
4
e bine ptr politia din eforie sa mai aibe si ei activitate... cu toate ca se plang cand le da procurorul ceva de facut ... e normal tinand cont ca este un post de politie fara activitate.
1
0
ce este de prins nu prind! stiti voi ce! golanii mari capete nu carutasi din astia de 2 lei
0
0
Sa ma suga toti invidiosi din Eforie , nu aveti o chifla in stomac si imi comentati mie !
1
6
O actiune epica a maretei politii locale...insa asupra profesionalismului hotilor ma cam indoiesc...fiind de fapt vorba de trei carutasi din Pecineaga....in rest toate bune....
0
0
Daca intr-adevar ai plecat in Thailanda ,la puscarie,ai facut UN bine copiilor Tai,sa nu-i Mai faci de rusine,sau sa le pui viata in pericol,ptr CA oricum,tot Raul care-l faci,care l-ai facut de intoarce asupra copiilor Tai care nu au nici o vina CA au tata drogat.ungunoi,si apropo,de ,,supt,,ai doua neveste,sa ti-o suga nevetica care o trimiti la prostitutie,si toata familia ta,jegule cu aere de mafiot,Iti ia gitul careva ,Mai tare de tine,si...ramii la puscarie ...in Thailanda
6
0
Politia Locala merita toate felicitarile ! Iar cel care carcoteste sub pseudonimul Miracol probabil ca este un infractor nenorocit !
3
3
S-a intamplat un megamiracol, uitandu-se pe camera, la noroc. Cate nenorociri nu se mai intampla, si dispecerul doarme. Cu o astfel de veste, nu va spalati hainele patate.
1
1
Fara paguba sunt liberi .
1
1
Nu ca sunt plecat in thailanda , ca sa va ofticati si mai tare , ca nu a fost de ajuns ca am rupt cu masina acum imi fac si vacante , va rog sa ma sugeti cum mati supt si pana acum
1
7
Dar Ciusca,drogatul,ratatul,puroiul Eforiei,scursura societatii,care traieste degeaba,doar sa-,I faca de rusine PE copiii care i-a facut,la betie nu l-au dus Inca la locul lui,adica la puscarie?
8
2
Daca l-au arestat pe Toto au inceput spargerile! Primarul asta drogarit stie ce se intampla pe strazi? Robertica trezestete
3
1
Buna ziua! Nu este nici un miracol.. Totul e pe bune, acolo, la dispecerat chiar se lucreaza. Pentru faptul ca nu exista patrula dupa o anumita ora nu mai tine de dispecerul de serviciu ci de sistem! Daca orele suplimentare ar fi platite poate ca ar exista si patrula 24 din 24. Iar cu privire la dispeceri, stati linistiti ca isi fac treaba si inca foarte bine tinand cont de conditiile de munca in care isi desfasoara activitatea privind numarul camerelor ce trebuie monitorizate de o singura persoana...stiu ca este usor sa fim acizi din fata telefonului!
7
5
Ce miracol! Numai ce s au gandit baietii, sa faca si ei rost de un ban, iar supervigilenta politie, le au ghicit gandurile!!
2
1
...ce miracol !!!! Saptamana care tocmai s-a incheiat, le-a adus in miez de noapte niste sesizari telefonice! Plictisiti,cei de la dispecerat, anchetau telefonic pe cei ce anuntau o neregula si au raspuns ca '' patrula si-a incheiat programul!'' ...mda...greata!... sfatuiau sa sunam la 112 ...desi contrazicandu-se spuneau ca ei colaboreaza fff bine si cu Politia Nationala!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272