REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Prinţesa Beatrice se va căsători cu logodnicul ei italian pe 29 mai

Prinţesa Beatrice se va căsători cu logodnicul ei italian pe 29 mai

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 399

Prinţesa Beatrice

Prinţesa Beatrice, una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va căsători cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli Mozzi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul St. James din Londra pe 29 mai, a anunţat vineri serviciul de presă de la Palatul Buckingham, citat de AFP și Agerpres.

Viitoarea nuntă regală este umbrită însă de scandalul de abuzuri sexuale în care a fost implicat tatăl prinţesei Beatrice, prinţul Andrew, constrâns din acest motiv să se retragă din viaţa publică în luna noiembrie.

Prinţesa Eugenie, sora mai mică a prinţesei Beatrice, a organizat o paradă spectaculoasă pe străzile din faţa Castelului Windsor la finalul nunţii sale din 2018 cu comerciantul de vinuri Jack Brooksbank, însă noua nuntă regală se anunţă mult mai discretă.

"Majestatea Sa Regina şi-a dat cu amabilitate permisiunea ca nunta să aibă loc la Capela Regală a Palatului St. James", a precizat serviciul de presă al Palatului Buckingham într-un comunicat. "Ceremonia va fi urmată de o recepţie privată, oferită de regină, în grădinile Palatului Buckingham".

Capela Regală a găzduit numeroase căsătorii ale membrilor familiei regale britanice, inclusiv pe cea a reginei Victoria cu prinţul Albert, oficiată pe 10 februarie 1840. Mulţi copii din casa regală au fost de asemenea botezaţi acolo, precum prinţul George, fiul cel mare al prinţului William şi al soţiei sale, Kate.

Prinţesa Beatrice, în vârstă de 31 de ani, ocupă locul al nouălea în ordinea de succesiune la tron şi este fiica prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, cu Sarah Ferguson, ducesa de York. Părinţii ei sunt divorţaţi.

Tatăl ei, prinţul Andrew, este cercetat pentru relaţia sa de prietenie cu finanţistul american Jeffrey Epstein, care a fost acuzat că a exploatat sexual mai multe tinere minore în anii care au precedat sinuciderea sa în închisoare în vara anului 2019.

Prinţul Andrew a fost acuzat de americanca Virginia Roberts, care afirmă că a fost forţată de mai multe ori să întreţină relaţii sexuale cu prinţul britanic, care neagă însă acuzaţiile.

Prinţesa Beatrice şi dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019 în Italia. Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat imobiliar, este divorţat şi are un fiu.

Beatrice, deşi deţine titlul de prinţesă, nu îndeplineşte angajamente oficiale în numele casei regale britanice. Ea lucrează pentru Afiniti, o companie de software cu sediul la Washington, şi îşi împarte timpul între Londra şi New York.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine PLm mai este si asta? Mai sunt multi in dinastia asta inutila si de cacat amestecat cu sange albastru? Mi-e sila de ei! Parazitii dracului!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212