REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Obiceiul zilnic al micuței

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Obiceiul zilnic al micuței

Replica API 4 mai 2022 | 00:00 590

Viața de familie a cuplului William și Catherine de Cambridge este, cu siguranță, una animată, ținând cont că cei doi sunt părinții a trei copii, care abia încep să își formeze personalitățile.

Kate Middleton și prințesa Charlotte

Charlotte, cel de-al doilea copil al celor doi membri ai Casei Regale a Marii Britanii, a împlinit luni vârsta de șapte ani, scrie click.ro.

Frumoasa prințesă a fost pregătită pentru o ședință foto oficială, realizată chiar de mama sărbătoritei, dar, nu înainte de a-și începe ziua cu obiceiul inocent avut de ani buni.

„Este o „luptă” între cei mici în fiecare dimineață pentru a începe ziua cu muzica favorită. Așa că, în fiecare zi, punem pe rând melodia preferată a fiecăruia”, a dezvăluit Prințul William, într-un interviu recent.

Portretul oficial a strâns peste 400 de mii de aprecieri pe Instagram

Ascultă Shakira în fiecare dimineață

Evident, de ziua ei, Charlotte a avut prioritate, melodia preferată a micuței prințese fiind „Waka – waka” interpretată de Shakira, imnul Campionatului Mondial de fotbal, din 2010.

Și, cum ziua a început bine, ședința foto a fost una fabuloasă, portretele obținute și publicate de Ducesa de Cambridge stârnind simpatia a sute de mii de fani, din întreaga lume.

Prințesa Charlotte de Cambridge s-a născut la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St. Mary's din Paddington, centrul Londrei, pe 2 mai 2015.

A patra moștenitoare a tronului Angliei

Micuţa ocupă locul al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul, tatăl și fratele ei mai mare, Prințul George. Prințesa Charlotte mai are un frate, pe prinţul Louis, în vârstă de patru ani.

Familia Cambridge îşi petrece cea mai mare parte a timpului la casa lor din Norfolk, iar aparițiile prințesei sunt mereu mediatizate din plin.

Recent, Charlotte a fost văzută în public de două ori.

În martie, ea a fost la Westminster Abbey împreună cu părinţii ei şi prinţul George pentru slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh.

De asemenea, cei patru au participat şi la o slujbă de Duminica Paştelui, la Capela St George din Windsor, un eveniment la care Prințesa Charlotte a reușit să atragă toate privirile celor prezenți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272