REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Prinţul Harry a devenit directorul de coaching al unui start-up din San Francisco

Prinţul Harry a devenit directorul de coaching al unui start-up din San Francisco

Replica API 25 martie 2021 | 00:00 1010

Prinţul Harry al Marii Britanii va deveni primul director de impact al BetterUp Inc, un start-up din San Francisco care oferă angajaţilor servicii de coaching şi asistenţă în domeniul sănătăţii mintale, au anunţat marţi reprezentanţii companiei americane, citaţi de Reuters și Agerpres.

Prinţul Harry

Decizia a fost anunţată la aproximativ o lună după ce prinţul Harry, nepot al reginei Elisabeta a II-a, şi soţia lui americană, Meghan, au anunţat că nu îşi vor mai relua rolurile de membri activi ai casei regale britanice.

Prinţul Harry a vorbit public despre modul dificil în care a gestionat durerea provocată de moartea mamei lui, prinţesa Diana, decedată în 1997 în urma unui accident de automobil. La începutul lunii martie, Meghan a dezvăluit într-un interviu acordat jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey că perioada petrecută alături de familia regală a împins-o în pragul sinuciderii.

Start-up-ul BetterUp, înfiinţat în 2013, a lansat o aplicaţie mobilă care îi conectează pe utilizatori la servicii de coaching, consiliere psihologică şi programe de mentorat. Aplicaţia este folosită de peste 300 de companii, inclusiv de Chevron, Snap Inc şi AT&T WarnerMedia.

În noul său rol, prinţul Harry va promova sănătatea mintală şi va contribui la extinderea listei de coacheri şi de clienţi ai companiei, printre alte activităţi, potrivit unui mesaj publicat pe blogul oficial al firmei.

BetterUp a obţinut venituri de 125 de milioane de dolari în februarie, iar valoarea sa de piaţă a urcat la 1,73 miliarde de dolari. Informaţia despre noua funcţie pe care prinţul Harry o va deţine în cadrul companiei a fost publicată în premieră de cotidianul financiar The Wall Street Journal.

Harry şi Meghan locuiesc în prezent în California şi au semnat contracte de producţie cu platforma Netflix. De asemenea, ei vor produce şi vor prezenta podcast-uri pentru Spotify.

Prinţul Harry va colabora şi cu Oprah Winfrey la un serial documentar despre sănătatea mintală, ce va fi produs de serviciul de streaming Apple TV+.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-a trimis negresa la munca hehe
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272