REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea avea noi probleme cu Familia Regală

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea avea noi probleme cu Familia Regală

Valentina CAMARA 18 noiembrie 2022 | 00:00 501

Meghan Markle și Prințul Harry își doreau ca anul 2023 să fie anul reconcilierii cu Familia Regală britanică. Însă un documentar care urmează să apară în decembrie le-ar putea da peste cap toate planurile. Documentarul realizat de ducii de Sussex pentru Netflix ar urma să fie lansat în luna decembrie, deși Harry i-a rugat să amâne lansarea în urma decesului reginei Elisabeta a II-a.

Meghan Markle și Prințul Harry

Documentarul care le dă planurile peste cap lui Meghan Markle și Prințului Harry

Potrivit sursei citate, Meghan Markle și Prințul Harry ar fi vrut ca documentarul care spune povestea lor de dragoste să apară în 2023 și chiar au solicitat să facă câteva schimbări înainte de lansare. Dar se pare că niciuna dintre solicitările acestora nu au fost luate în seamă.

O sursă a declarat pentru sursa citată: „Din câte știu, documentarul va apărea anul acesta”. Netflix încă nu a confirmat data lansării documentarului ducilor de Sussex.
Pe de altă parte, ar exista niște discrepanțe între ceea ce a afirmat Prințul Harry în documentar și ceea ce a scris în cartea sa, „Rezervă”, ce va fi lansată în ianuarie 2023.

„Sunt multe lucruri în show ce se contrazic cu ceea ce Harry a scris (în cartea sa), așadar acest lucru a reprezentat o problemă. Apoi Harry și Meghan au făcut niște cereri importante de a schimba o parte din conținutul documentarului, informații pe care chiar ei le-au oferit de la început”, a declarat o sursă pentru New York Post. Se pare că Harry și Meghan vorbesc în documentar despre persoane importante din Familia Regală, printre care Regele Charles, Camilla și chiar fratele ducelui, Prințul William.
Iar editările ulterioare nu au fost acceptate întrucât documentarul a fost tradus în mai multe limbi. Anul împăcării cu Familia Regală Potrivit The Sun, Prințul Harry și Meghan Markle au plănuit în secret ca anul 2023 să fie anul împăcării cu Familia Regală britanică, dar vor să facă aceste lucru după apariția cărții lui Harry, precum și a documentarului Netflix.

Surse apropiate celor doi au afirmat că ducii de Sussex au evitat să o critice pe Regina Elisabeta a II-a, însă acum doresc să facă schimbări în cartea autobiografică și în documentar deoarece amândoi sunt foarte critici cu noul rege al Marii Britanii, precum și cu regina consoartă Camilla.
„Anul 2023 trebuia să fie anul împăcării”, a spus o sursă pentru The Sun. Însă, dacă îl vor vorbi de rău pe regele Charles ar putea ca planurile lor de a reveni în grațiile Familiei Regale să se năruiască.

Prințul Harry și Meghan nu vor petrece Crăciunul în Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece sărbătorile de iarnă în Marea Britanie, alături de Familia Regală. Iar decizia le aparține în totalitate acestora, întrucât ei se află pe lista de invitați a regelui Charles.
Potrivit surselor, cei doi nu intenționează să revină prea curând în Marea Britanie, totul pe fondul scandalului ce s-ar putea isca în urma apariției cărții biografice „Rezervă”. În urma anunțului privind lansarea acestei cărți, relația dintre Prințul Harry și familia s-ar fi răci considerabil, potrivit unica.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212