REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Prinţul Harry spune că bunica sa, regina Elisabeta a II-a, se simte bine şi că a fost minunat să se vadă cu ea

Prinţul Harry spune că bunica sa, regina Elisabeta a II-a, se simte bine şi că a fost minunat să se vadă cu ea

Replica API 21 aprilie 2022 | 00:00 480

Prinţul Harry a acordat un interviu unui post american de televiziune în care a vorbit despre întâlnirea sa cu regina Elisabeta a II-a, bunica sa, despre care a spus că este "în formă bună" şi de care s-a interesat dacă este bine îngrijită şi înconjurată de persoanele potrivite, relatează EFE.

Prinţul Harry

Într-un extras al interviului acordat postului NBC şi care va fi difuzat miercuri, ducele de Sussex a vorbit despre întâlnirea pe care el şi soţia sa, Meghan Markle, au avut-o cu regina Marii Britanii săptămâna trecută şi împreună cu care, a spus el, au servit ceaiul, citează Agerpres.

Harry i-a spus prezentatoarei Hoda Kotb, a emisiunii "Today" difuzată de NBC, că au râs de câteva ori în timpul întâlnirii cu regina, care se află "în formă bună" după ce a depăşit boala COVID-19.

Harry şi Meghan, care nu au mai fost în Marea Britanie de când au abandonat Casa Regală britanică la începutul anului 2020, s-au întâlnit nu doar cu regina, ci şi cu prinţul Charles, potrivit presei locale.

Vizita, care nu a fost anunţată în mod oficial, intervine după ce Harry nu a participat pe 29 martie la capela din Westminster la serviciul religios în memoria bunicului său, prinţul Philip, care s-a stins din viaţă anul trecut, la care a asistat totuşi regina care şi-a limitat drastic apariţiile publice din cauza problemelor de mobilitate.

"A fost grozav să mă întâlnesc cu ea", a spus Harry, care a inaugurat în Ţările de Jos cea de-a cincea ediţie a Jocurilor Invictus dedicate veteranilor de război.

Ducele de Sussex nu a dat semne că şi-ar dori să revină să locuiască la Londra şi a insistat, fiind întrebat, că va continua să trăiască împreună cu Meghan şi cei doi copii ai lor, la Santa Barbara, în statul California (SUA).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine? Ce mutra de morcov are! Unde are cartea de munca?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272