REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Pro România şi ALDE FUZIONEAZĂ; noua formaţiune se va numi Pro România Social Liberal

Pro România şi ALDE FUZIONEAZĂ; noua formaţiune se va numi Pro România Social Liberal

Replica API 9 octombrie 2020 | 23:54 2409

Pro România şi ALDE au decis să aibă candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să formeze un singur partid - Pro România Social Liberal, a anunţat, joi, liderul Pro România, Victor Ponta.

"Este momentul să lăsăm de o parte orice ezitări şi să ne unim forţele pentru a opri actuala guvernare şi de a construi o alternativă. (...) Vreau şi cred că putem să construim în jurul acestei echipe, cu sprijinul ALDE, o forţă capabilă să lupte şi să se opună măsurilor greşite pe care Guvernul PNL şi aliaţii săi le iau", a spus Ponta, într-o conferinţă comună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, scrie Agerpres.

Acesta a acuzat PSD de blat politic.

„Din păcate, PSD nu a vrut şi nu vrea să fie un partener în opoziţie faţă de preşedintele Iohannis şi de guvernarea PNL. Au făcut şi merg pe idea unui blat politic, a unei înţelegeri, acceptă să fie un sac de box pe care îl lovesc pe rând Iohannis şi PNL”, a mai spus Ponta, scrie zf.ro.

Ponta a spus că cele două formaţiuni au luat decizia de a avea candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să se unească într-un singur partid, care se va numi Pro România Social Liberal.

„Organismele statutare ale PRO România şi ALDE au decis simultan să pornim la drum împreună, să creăm o forţă politică mai puternică, să ne unim resursele, având în vedere că pe scena politică s-a constatat o puternică polarizare între cele două partide mari, o radicalizare a discursului politic şi aş spune o dorinţă manifestă a partidelor mari de a elimina partidele mici. Decizia de fuziune de astăzi este răspunsul nostru comun la această situaţie politică”, e de părere Călin Popescu Tăriceanu, potrivit zf.ro

Acesta a precizat că „rolul pe care dorim să ni-l asumăm este acela de adevărată forţă de opoziţie”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta indrazneste sa si ridice ochii din pamant?? in contextul inundatiilor de atunci, ministrului din cabinetul propriu ii spunea ""ce faci fa, ti era dor de o inundatie?" si in contextul in care l-a crescut in spinare pe Dragnea puscariasul, care ne a pus in pericol tara, pe vreme de pace si anterior amenintarii pandemice?!cand tara putea evolua spre mai bine?! mai are tupeu Dotore sa deschida gura??!!
2
0
S-au unit doua jeguri tradatoare...va mai voteaza pulea!, stimabililor.
2
0
Daca tot vreti sa va pastrati scaunele si va aliati ar trebui sa va si tineti de promisiunica de gogosi goale neam saturat .si stiti cum e atunci cand ti se apleaca dai afara
2
0
tusea si cu junghiul
4
1
Hotz la hotz trage si curva la curva,in viata de zi cu zi dar mai ales in politica.
4
1
si uite asa vor dispare in curand de pe scena politica . bravo ca s au fuzionat ca sa plece de mana amandoi cu traseistii lor cu tot .
6
1
Javrele rusesti se regrupeaza
9
1
Pinocchio cu Miki Maus
12
0
baieti, lasati-va draq de politica. gasiti-va un job in privat, valorosilor.
11
1
comunistii securisti fuzioneaza cu securistii comunisti.Daca faci kurul bucatar,iese kcat.Adica ponta pkus cariceanu.Sper sa dispara amindoua,plus pmp si pesede.cime dreq ii voteaza pe astia?
13
3
cine e aseamana se aduna ..... de data sta doar gunoaie!
15
0
...Tariceanu si-a gasit a 6-a nevasta ! Casa de piatra cu zabrele ! Cred ca stim deja cine le e nasu'.. Codruta .
15
0
hai ca sincer incepe sa imi fie mila de astia doi. Doua diarei si-au unit in cele din urma destinele..
14
1
Cine-i mai alege pe astia, ce CREDIBILITATE mai au TRADATORII ASTIA, care au distrus economia tari si au dezamagit romanii adevarati, care muncesc cinstit ?? Sunt doua rebutiri ale politicii, da. Ne-au aratat ce stiu si cat pot: hoti, mincinosi, penali. Sa plece. Da! Nu le este RUSINE sa mai apara, vor la senat si parlament, locuri caldute, foarte bine platite si cu pensii speciale cu salarii triplate, de ei votate ?? Tocmai ei care au dat si votat PENSIILE NESIMTITE magistratilor, parlamentarilor, primarilor si presedintilor de consilii judetene, ...etc., ca sa-i scape de puscarie ?!
16
3
Putea sa se numeasca si PARTZ ca tot aia era...
16
1
era sa ma inec , m-a apucat un ras in hohote cand am auzit asa o veste , doua vrejuri sau unit si posibil sa faca 2% IMPREUNA; cine sa-i mai voteze ?
16
0
Ponta plus Tariceanu,adica Pro Romania plus ALDE egal ZERO!Cum ramane cu sefia noului partid?O zi Ponta,o zi Tariceanu?V-ati unit pt.alegerile parlamentare,sper sa nu atingeti pragul necesar intrarii in Parlament!Va cam tataie izmenele,Tariceanu a luat salariu degeaba 30 de ani!Sunt curios cat va tine alianta asta,doi fosti prim-ministrii,doua sabii nu incap in aceeasi teaca!
14
1
Este momentul sa va parasiti scena politica si sa va duceti acasa, mai baieti, ca nu va mai alege nimeni.
17
1
care se potrivesc de minute. 1 la suta vot si muia cu cacat a lor e !!!
16
1
Fuzioneaza doua gunoaie care sunt ca doi rahati dupa care tot tragi apa si nu se duc!
22
1
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272