REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PROBLEME la Spitalul de lepră din Tulcea! Bolnavii au nevoie de HRANĂ! Pot contribui și constănțenii

PROBLEME la Spitalul de lepră din Tulcea! Bolnavii au nevoie de HRANĂ! Pot contribui și constănțenii

Replica API 29 septembrie 2018 | 23:48 449

Bolnavii care se află internați la singurul spital de lepră din țară au mari probleme, în sensul că hrana este foarte puțină, fiind vorba de 11 lei pe zi de persoană. Astfel, un angajat al unității spitalicești a cerut ajutor pe Facebook. Cine dorește să se implice și să ajute, găsește informații mai jos.

sursa foto: Adevarul

”Vă scriu în speranța că sunt gospodari care pot și își doresc să facă un bine. Aș vrea să îi rog să doneze, sau să dăruiască, sau să facă pomană cu câteva legume care le prisosesc. Eu lucrez la singurul spital din România care îngrijește bolnavi de lepră - Spitalul Tichilesti (Isaccea, județul Tulcea). În prezent mai avem 10 pacienți internați. Problema e că statul alocă doar 11 lei/zi/om pentru hrană. Suma este foarte mică pentru a putea asigura trei mese pe zi, și prețurile la alimente sunt așa cum știm cu toții. Dacă e cineva dispus să doneze, să știți că nu avem nevoie de cantități mari, ci doar cât să punem pentru iarnă niște castraveți la murat, un bidon de varză, câteva (20-30) de borcane de compoturi și gem. Orice e bine-venit. Totul pentru 10 persoane. Putem veni noi (angajații) să culegem, oriunde în Tulcea, Constanța, Brăila, Galați. Sau, dacă doriți să ne vizitați, să ne cunoașteți, vă așteptăm cu drag. Pentru orice informații suplimentare, răspund la mesaj privat oricând, și putem comunica și telefonic. Vă mulțumesc anticipat! Dumnezeu să va dea spor și roade bogate! Later edit: Dacă cei care doresc să ajute ar fi de acord, aș propune să ne întâlnim sâmbăta 29 Septembrie lângă Magazinul Țăranilor Dobrogeni. Pentru cei care doreau să doneze bani, să poată cumpără din magazin legumele și fructele necesare. Stabilim și o oră? E potrivit?”, a scris o femeie pe Facebook. Pentru a lua legătura cu aceasta, o puteți face AICI!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@11:29 : cu cine sa vorbesc elevat mai fraiere ? Eu folosesc figuri de stil in conversatia cu pesedeii printre care te regasesti si tu muistule ! Cu hotii, infractorii si aplaudacii lor, nu pot sa vorbesc elegant. De aceea si mai multa muie dragnea, muie pesede !!!
1
0
da bolnavii se descurca cu 11 lei ca de aia sunt bolnavi pe cand un puscarias tanar si obosit dupa atata stat degeaba are norma de 36 de lei si ca sa nu ajunga obezi mai doneaza hrana pe cate o zi catre bolnavi,muiepesede
4
0
au nevoie de ajutor..dati-le tigari...la greu...cafele...si savedeti ca se rezolva toate problemele...tigari sa fie...asta-i durerea...
3
2
Ce vocabular elevat si bogat ai! Totul se reduce la muie. Atat stii. Asta e, fauna umana n-ar fi completa fara neispraviti ca tine...
2
3
ioane ai fost vreodata la tichilesti mai cacatule ??? Futu-te-n gat de pesedist ordinar ! Retardat esti tu bai cacatule !!! Muie ion retardatul, muie dragnea, muie pesede !!!
4
3
superb titlul articolului, ca la scoala ajutatoare. Se pare ca aici lucreaza toti retarzii din presa constanteana
0
5
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
6
3
nu mai dati la centrele de copii ca ori cum nu ajung la ei le fura bucatari iar copii nu vad nimic datile la amaritii astia mare hotie la DGASPC !
13
1
Ai citit oltene dragnea ??? Ati citit mai oltenilor din parlament ??? Futu-va-n gat morti pe masa din sufragerie !!!! muie cu cacat la tot parlamentul in frunte cu dragnea hotul, muie pesede !!!
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272