REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Procesul lui Dragnea s-a amânat pentru 20 mai

Procesul lui Dragnea s-a amânat pentru 20 mai

Replica API 16 aprilie 2019 | 01:34 399

Judecătorii au admis cererea avocaților de amânare a procesului DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță, fiind stabilit termen pe data de 20 mai, la ora 11:00.

Motivul amânării: pentru ca avocații sa isi pregateasca apararea cu privire la cererile procurorului DNA de sesizare a CCR, potrivit europafm.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti romanii care n-am furat si n-avem treaba cu DNA trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia iar HOTII la puscarie unul cate unul...
6
1
bai vita manipulatoare scrie BLEJNAR in locul lui Dragnea ,carpa de sters pe jos a pedeleului ai fost si o sa ramai ! De la 5 ani inchisoare la achitat definitiv marea justitie romana ! Si tu lingi cururi ca ale lui Kovesi ,Lazar sau Tarcea ,si uite asa ai nostri sunt spalati si exonerati de orice vina !
3
5
sa-ti dau muie cu lamaie . Futu-ti mortii ma-tii , de casele furate de sas , de flota lui basescu , de sutele de milioane de euro de la udrea , de afacerea NANA , de videanu si blaga de ce mortii ma-tii nu vorbesti ? curva ce esti , mananci pensie de la comunisti , marita de psd , iar acum mananci cacat !
5
8
NEMES si asociati din dosarul motorina si DRAGNEA.Cu toate ca in ambele cazuri penali au fost mai puternici decat legea,PSDisti fara minte isi aplauda seful penal.
7
3
iar ai luat muie si 200 ron amenda cat ai partzait prin fata ICCJ tu impreuna cu alti neonazisti Cata ura viscerala in voi ati fi vrut sa-l sfasiati mai bine sa-i sugeti pula lui Dragnea Bai neonazistilor, bai strainilor, bai borfasilor sa va futem in gura pe voi si familiile voastre de cacat dar ce credeti ca tara asta este fara stapan bai muitilor si faceti voi ce vreti pe aici?Baga-mi-as pula in Dide ,Malin Bot si cacatul ala debil mintal de Ceausila securistu sa va futem pana va ies toate aerele de neonazisti din cap !
8
19
nu replica, nimic nu este interzis- porcarul junior care sia vandut firam de porci, furata legal- ce a scapat de pesta porcina- la doua saptamani de la vanzare- directorul a fost condamnat.Semiimpuscatul nastase a scapat in timp ce directoarea Inspectiei in Constructii este in inchisoare, acum puscariasul draknea vrea sa fie, in locul lui, in puscarie direwctoarea protectiei copilului ai caror bani au fost furati , la propriu de puscarias. Am vrut sa stiu daca CCR- pres dorneanu, fost PSD-ist- va arunca o tara intreaga ptr un cretin de puscarias
20
7
La puscarie si tu si mazare care au vandut romania si terenu din ct chear si spatiu verde a vabdut maz la puscarie
17
6
Judecatori corupti.
15
0
Mai Tudorele da odata ordonantele alea sau zi ca nu se poate nu ma mai tine atat
6
10
2-0 Dragnea. Hai cu hatrick si dupa sa maturam tara de prosti si vechiul sistem f nociv, construit pentru oamenii de rand care pot fi manipulati usor, si care nu vad abuzurile securitatii si urmele lor in timp asupra poporului roman. Dar o sa va desteptati in curand toti
9
6
procesu sa amanat,,la mue Dragnea va dat.
11
15
Iar i ati supt pula impreuna klasugel cap de vitel moaca de handel
8
18
PSD niste jeguri
23
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272