REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Procurorii constănțeni, mega anchetă în cazul unei grupări care vindea telefoane mobile contrafăcute! Video

Procurorii constănțeni, mega anchetă în cazul unei grupări care vindea telefoane mobile contrafăcute! Video

Replica API 18 august 2022 | 13:08 5091

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, la data de 18 august, au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, unul în municipiul Constanța, unul în orașul Năvodari, 2 în județul Ilfov și 6 în municipiul București, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, înșelăciune, uz de fals și punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie-august 2022, 4 femei, cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani și 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, ar fi publicat pe o platformă de vânzare-cumpărare online anunțuri privind telefoane mobile susceptibile a fi contrafăcute.

click pe imagine

În urma perchezițiilor, au fost descoperite mai multe înscrisuri și bunuri utile cauzei, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, 8 persoane (4 femei și 4 bărbați) bănuite de comiterea faptelor au fost depistate și conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 50.000 de lei.

Video:

În cauză, sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, precum și polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța și ai Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pentru recuperarea prejudiciilor cind se face mega ancheta?
0
0
Pe cand mega ancheta cu jaful banilor publici incepand cu zona peminsulara si terminand cu defrisarea intregului oras .Asta cu telefoanele este o gainarie
1
0
Pentru 50.000 de lei, adica 10.000 de euro s-au consumat atatea resurse umane si financiare?? RUSINE, BATAIE DE JOC FATA DE BANII NOSTRI.
1
0
Pai si Turcu la gara in Constanta ce vine,dar am observat ca e protejat de politie
0
0
Pe mine nu ghiceste garda ca praduiesc masini ciordite din Germania.
0
0
Procuratura ar trebui sa faca mega ancheta asupra mega masinii de spalat bani din Mamaia Nord si Sat, cu complicitatea primaruluiu, unde firme cu zero profit si zero taxe platite statului construiesc pe rupte. Baga 2 milioane bani negri, vand apoi aparetamentele si spala cele 2 milioane si fac inca 5 milioane bani albi. Stiu si broastele din lac reteta. Duduie spalatoria de bani...
2
0
care baranzar se dadrea mare dupa ca are smartfone -_-
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218