REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Procurorii DNA, cu urechile pe imnul lui Mazăre: "Cred că sunt supăraţi că nu i-am băgat în clip, dar o să mai fac o continuare"

Procurorii DNA, cu urechile pe imnul lui Mazăre: "Cred că sunt supăraţi că nu i-am băgat în clip, dar o să mai fac o continuare"

Replica API 16 mai 2013 | 00:00 95

Primarul Constanţei anunţă că este din nou în atenţia organelor de anchetă

Primarul Constanţei anunţă că este din nou în atenţia organelor de anchetă

Radu Mazăre este din nou în atenţia procurorilor anticorupţie - este un anunţ făcut chiar de edil. Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) face verificări cu privire la provenienţa banilor pentru videoclipul melodiei "Viva Mamaia!", cântat de Loredana Groza, featuring Alex Velea, Cabron, Mazăre. Clipul în care apare şi edilul Constanţei îl prezintă Mazăre în "pielea" unui salvamar, înconjurat de foarte multe femei. Videoclipul a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni în staţiunea Mamaia pe plajă, dar şi în club. Melodia este imnul staţiunii Mamaia.

Ce spune primarul Constanţei cu privire la DNA şi cercetările privind videoclipul? "Curtea de Conturi, aflată în controlul anual la primărie, a primit o adresă din partea DNA-ului, nu ştiu care DNA, că n-am văzut-o (n. red. adresa), nişte angajaţi au văzut-o, în care li se cere să verifice clipul de promovare. Nu ştiu ce anume. Probabil, dacă am cântat bine, n-am cântat bine, dacă am falsat, dacă n-am falsat. Eu cred că sunt supăraţi că nu i-am băgat în clip, dar o să mai fac o continuare", a declarat, pentru "Replica", Radu Mazăre. Acesta a explicat şi provenienţa banilor pentru videoclip. "Dacă ar fi fost atenţi procurorii, ar fi văzut că cei 35.000 de euro sunt plătiţi din taxa de promovare încasată de la hotelieri. Sunt foarte preocupaţi de marea corupţie din România şi, probabil, s-au decis să dea tunul cu ăştia 35.000 de euro", a mai spus Radu Mazăre. Acesta nu exclude posibilitatea ca un "prieten" să-i fi făcut plângerea. "Nu ştiu dacă mi-a făcut cineva plângere. Plângeri poţi să faci către procurori o mie, dar asta nu înseamnă că procurorii trebuie să şi dea curs plângerii dacă nu au motive întemeiate. E la fel ca şi bazaconia de astă vară, cu manechinele anchetate (cele care au mers în costume de baie, alături de edil, să voteze -n.r.). Adică, mai cheltuie statul nişte bani, mai schimbă procurorii pe la mare, mai fac puţină plajă", a conchis Radu Mazăre. Facem precizarea că taxa de promovare a staţiunii Mamaia a fost aprobată în şedinţă a Consiliului Local Municipal Constanţa. Taxa se percepe din acest an, cu data de 1 iunie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272