REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.1° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
20.1° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Procurorii l-au plasat sub control judiciar pe scandalagiul din barul din Eforie

Procurorii l-au plasat sub control judiciar pe scandalagiul din barul din Eforie

Mirela PASCAL 23 aprilie 2024 | 12:57 2299

Scandalagiul care și-a umflat mușchii, în weekend, într-un bar din Eforie  a fost plasat sub control judiciar. Nu are voie să părăsească țara, fără încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura, precum şi de a nu deține, folosi sau purta arme. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Procurorii l-au plasat sub control judiciar pe scandalagiul din barul din Eforie

La data de 22.04.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 22.04.2024, până la data de 20.06.2024, inclusiv, faţă de inculpatul Nicolae Sorin Boncătă, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, prev. de art. 372 alin. 1 lit. a din C. pen.

În cauză s-a reținut că la data de 19.04.2024, în jurul orei 22:50, inculpatul B.N.S. a intrat în incinta unui bar din localitatea Eforie Nord, având în mâini o macetă şi o toporişcă, după care a părăsit localul, la scurt timp.

Trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe


Inculpatul nu se află la primul conflict cu legea penală, el fiind trimis în judecată la data de 10.04.2023 pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe durata controlului judiciar s-au stabilit în sarcina inculpatului obligaţiile de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura, precum şi de a nu deține, folosi sau purta arme. Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul IPJ Constanța - Poliţia Oraşului Eforie, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și controlul judiciar reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aberati omul este in Grecia in vacanta !!! Da da Ciusca in persoana cu Finul Vio si ragatele lor care produc pe plaja in Grecia !! Halal justitie !!!
0
0
Serbane va leaga astia pe toti !!
0
0
Ciusca cred ca doar de latrat esti bun.tu stii mai bine de unde ti se trage.Daca esti urs !?Nu ti-am facut-o nici eu, nici Atila.Nu fac eu dinastea la fosti colegi de scoala.
0
0
Care Atila? Mavi? Afaceristul din Eforie, care a făcut facultatea in Germania? A venit cu meseria învățată de la nemți
7
1
Eu cu baldovun și cu agali l-am făcut pe fraieru asta
3
1
si asta inseamna ca trebuie sa ne uitam in alta parte cum un i*******r dovedit, recidivist cu N dosare pe rol terorizeaza un oras intreg?E clar, justitia nu isi face treaba.Daca lui ii place dupa parerea mea poate sa stea toata viata in puscarii.
5
0
Bă Aty, tu nu vezi cum majoritatea populației țării compătimește astfel de oameni ? Tu nu observi că majoritatea r*mânilor vor ca legea să se aplice doar cu funcționarii publici care comit fapte de corupție, iar restul nelegiuiților să fie iertați?
8
1
cate zile in câmpul muncii are acest invid,de unde bani, mașini etc? și câți ca el, clar din lucruri necurate!
8
1
Este greu dacă nu știi decât lopata. Scrie ca p********l de caz ....
5
0
Rable de procurori Lași gunoaiele societății în libertate....sau poate dă dzeu la sfârșit să-l trimită vreo 10 ani la poarta albă.. când se aduna toate dosarele Atât merita jegosul asta de ciuscă,cu aere de interlop...zdreantă infectă..sifon ordinar...
13
0
Pai cum sa lasi un recidivist care are zeci de fapte de genul in control judiciar.S-a urinat pe voi domnilor politisti.
14
0
Bă Vasilescu, dacă s-ar aplica legile din SUA, în secunda doi, majoritatea r*mânilor ar face revoluție. r*mânii au o placere enormă să compătimească nelegiuiții, în timp ce urlă că sunt funcționari publici care comit fapte de corupție. În r*mânia, ca în oricare țară , legile nu se pot aplica din cauza majorității populației care nu e de acord cu ele. Așa că înainte să dai vina pe conducători, ia-te de majoritatea locuitorilor țării care nu vor aplicarea legilor.
8
2
va e frica sa îi dați numele? și văi ce măsură control judiciar e că și cum se duce la plaja și nu are voie sa intre in apă! eram in SUA îl arestau direct 5ani! Romania tara mafioților și penalilor!
9
1
Subtire de tot.
6
0
Taie-ți unghiile când redactezi un text. Și dă-l la corectat.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515