REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Procurorii nu se lasă! Vor ARESTAREA americanului acuzat că droga și viola tineri

Procurorii nu se lasă! Vor ARESTAREA americanului acuzat că droga și viola tineri

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:00 434

Lupta procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța continuă! Aceștia încearcă arestarea americanului acuzat că droga și viola tineri, dar judecătorii tot resping cererile. Potrivit informațiilor noastre, anchetatorii susțin că Dimant Etan Tzvi ar fi încercat să influențeze martorii.

Dimant Etan Tzvi a fost propus spre arestare, pe 19.09.2018, la Judecătoria Constanța, magistrații decizând: ”Respinge ca nefondată propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul D.E.T.. În baza art.275 alin.3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, potrivit minutei judecătorești.

Decizia nu a fost definitivă și a fost depusă contestație. Menționăm că el a mai fost propus spre arestare și în luna iulie anul curent. Potrivit informațiilor noastre, se pare că bărbatul ar fi încercat să influențeze martorii.

Amintim că, potrivit anchetatorilor, individul avea un plan bine pus la punct, în sensul că mergea prin cluburi, între care cel mai des în Goblin, unde dădea de băut tinerilor, după care îi invita acasă la el, el locuind cu chirie pe strada Mircea, pe lângă Colegiul Mircea cel Bătrân. Și aici le prepara ceva de băut, dar și cu prafuri (benzodiazepine) după care îi viola.

Oamenii legii au demarat cercetările și au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25.06.2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat. Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.

Precizăm că Etan Tzvi Dimant, în vârstă, la acea dată, de 35 de ani, și student în anul IV la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius, a fost propus spre arestare, în iunie 2016, însă magistrații Judecătoriei Constanța au decis să-l lase în libertate, sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Decizia nu a fost definitivă, iar la contestație a fost arestat. După o perioadă a fost pus în libertate, iar pe 6 septembrie 2017 iar a fost propus și arestat de Judecătorie, numai că Tribunalul l-a lăsat în libertate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbim de aceiasi judecatori constanteni care l..au lasat pe mazare sa scape? Poate titlul articalului ar fi trebuit sa fie, Judcatorii se tot chinuie sa..l scape pe violator, dar procuratura nu se lasa.
1
0
La 35 de ani studiaza medicina in Romania... Nu se vede ca pute a bandit?
1
0
Evreul! Evreul! Evreul!
4
1
ati vazut vreun ,,american,, k asta restat ? aia 2 cu spionajul de it ... s au evaport ..in israel.. asa e justitia la noi, asta merita 20 de ani..cel putin
2
0
Are cetatenie si israelita dupa nume.
1
0
daca i-i american are voie,asa zice injustitia de la noi
1
0
E evreu dupa nume
10
1
Americanii au imunitate fata de noi.... la puscarie toata lumea e egala
6
0
Si ARESTAREA LUI BADESCU LAURENTIU MENAJER LA AMBULANTA CONSTANTA CIND O FACETI. A OMORIT O FATA DE 32 ANI ANUL TRECUT IN IULIE. FURA BANI AMBULANTEI INPREUNA CU MONSTRUL DE NEVASTASA RELI DIN CONTRACTE CU PARANDARAT. NEVASTASA NU VINE LA MUNCA SU IA 200 mil pe luna. E IN PSD SI IL ACOPERA MOGA NICOLAE SI II ASCUNDE SESIZARILE DNA SE AUDE
4
2
Familia traditionala
5
2
faruc oaie abuzata in anus de toti smekeri de ce lai sifonat pe gulo
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614