REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Procurorul general, PRECIZĂRI despre dosarul fostului poliţist care a infectat zeci de persoane

Procurorul general, PRECIZĂRI despre dosarul fostului poliţist care a infectat zeci de persoane

Replica API 24 aprilie 2020 | 23:31 1989

Procurorul general Gabriela Scutea a declarat, într-un interviu la Digi24, că în cazul fostului polițist care a mințit că a fost în străinătate și a băgat în carantină Spitalul Gerota al Ministerului de Interne nu se pot face progrese momentan, pentru că există restricţii medicale.

Gabriela Scutea

"Pacientul vindecat și externat în continuare se află sub puterea unor indicații de izolare, noi suntem pregătiți ca în momentul în care nu mai avem bariere rezultate din indicațiile medicale, să începem audierile. Mai mult nu pot sa comentez despre dosarul coelgului meu. O să fac o paranteză, care e una pur teoretică și nu pe contextul cauzei: nu este o cauză complexă, avem acuzație de fals în declarații, respectiv zadărnicirea combaterii bolilor, însă considerăm că în acest moment nu este cazul să comentăm foarte mult", a declarat Scutea, potrivit stiripesurse.ro.

471 de dosare au fost întocmite până acum pe perioada stării de urgență. Anchetele penale vizează zădărnicirea combaterii bolilor, fals în declaraţii şi alte infracţiuni legate de nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi. Mai multe dosare penale există şi la Suceava, unde procurorii se chinuie să adune probe pentru a nu perturba activitatea spitalului, mai explică Scutea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corb la cior nush scoate okii! Fmm de gabor de sistem aparat din toate partile
1
0
Sa nu o uitam si pe Sorina Pintea, care sta acasa si se lupta cu boala si coruptia. A fost super cand a luat banii, hai sa nu mai fim milosi cu infractorii.
5
1
Doamna procuror general Cind faceti curatenie in ograda proprie? Peste o luna se implineste 2 ani de cind am depus o plingere penala la Parchetul judecatoriei sectorului 3 si pina in prezent nu s-a intimplat nimic. Aveti ceva de spus?
8
0
e nevinovat ca orice politist care incalca legea
7
4
Dna Procuror, nu uitati de marele amiral de pescador, dnul Chitac. Si el a infectat ceva persoane, avand deja informatia ca era suspect. Degeaba a dorit familia sa precizeze ca a fost infectat voit, ca doar e mare scula acesta, fiindca noi nu servim. Omiteti faptul ca are grade si poate il speriati macar.
15
3
Mario Iorgulescu,Daniel Chitoiu?
12
1
Ca o sa scape. E vremea lui, a lor. Tot a lor. Noi, negri pe plantatia lor
11
3
impuscat in bostan futul in gurita de infractor,muie penele,muie iohanis
13
4
O sa scape animalul
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272