REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Procurorul Parchetului Curții de Apel Constanța, Teodor Niță, invitat la Academia de Drept European

Procurorul Parchetului Curții de Apel Constanța, Teodor Niță, invitat la Academia de Drept European

Mirela PASCAL 7 februarie 2024 | 13:09 4552

Statele din Uniunea Europeană continuă eforturile pentru întărirea cooperării pe teme de interes major, cum ar fi infracţiunile legate de traficul de faună sălbatică, defrișarea și exploatarea forestieră ilegală. Reprezentanţi ai autorităţilor de mediu, dar şi magistraţi din mai multe ţări au participat, în perioada 5-7 februarie, la o conferinţă organizată ERA Academy (Academia de Drept European), din Germania, dezbaterile vizând poluarea mediului înconjurător, protecția faunei, etc.  

Procurorul Parchetului Curtii de Apel Constanta, Teodor Nita, invitat la Academia de Drept Europeanprocurorul Teodor Niță, la ERA

La workshopul care a avut ca obiectiv instruirea judecătorilor și procurorilor pe linia combaterii envicrime-urilo a participat și procurorul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, Teodor Niță, în calitate de expert mediu.

Procurorul Parchetului Curtii de Apel Constanta, Teodor Nita, invitat la Academia de Drept European

Procurorul Niță a fost invitat în calitate de reprezentant al Comisiei Europene și avut patru prezentări. Teodor Niță a vorbit despre braconajul cinegetic, braconajul din Deltă și din Marea Neagră, a prezentat tehnici de investigație și propuneri legate de noua Directivă privind infracțiunile împotriva mediului, dar a prezentat și un studiu de caz privind defrișarea și comerțul ilegal cu lemn.

Procurorul Parchetului Curtii de Apel Constanta, Teodor Nita, invitat la Academia de Drept European


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436