REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Prodanca s-a împăcat cu Gigi Becali în postul Paștelui. I-a propus să-i fie naș la nunta cu Ronald Gavril?

Prodanca s-a împăcat cu Gigi Becali în postul Paștelui. I-a propus să-i fie naș la nunta cu Ronald Gavril?

A.F. 10 aprilie 2024 | 00:00 293

Între Anamaria Prodan și Gigi Becali s-a produs minunea: s-au împăcat chiar în postul Paștelui, după ce timp de trei ani nu și-au mai vorbit. Impresara a lămurit zvonul potrivit căruia l-ar pune naș pe latifundiarul din Pipera la nunta ei cu boxerul Ronald Gavril.

Prodanca s-a impacat cu Gigi Becali in postul Pastelui. I-a propus sa-i fie nas la nunta cu Ronald Gavril?Anamaria Prodan și Gigi Becali

Anamaria Prodan (51 de ani) a decis să facă în sfârșit pace cu Gigi Becali (65 de ani), după trei ani în care cei doi s-au certat ca la ușa cortului și apoi nu și-au mai vorbit deloc, scrie click.ro.

Impresara şi finanțatorul FCSB au parafat marea împăcare chiar în postul Paștelui

Ana a făcut primul pas, l-a luat în brațe pe Gigi și i-a cerut iertare pentru toate atacurile și certurile monstruoase din ultimii trei ani.

S-a spus, totodată în presa sportivă, că Anamaria Prodan l-ar vrea ca naș pe Gigi Becali la nunta sa cu boxerul Ronald Gavril, care ar cam bate la ușă. Impresara a și postat, zilele trecute, o imagine cu un inel cu pietre prețioase oferit în dar de boxer, dând astfel apă la moară cârcotașilor. 

I-a propus sau nu lui Gigi Becali să-i fie la naș la nunta cu Ronald Gavril?

Contactată pentru a lămuri zvonurile ce îl dau deja ca naș pe Gigi Becali la nunta impresarei cu boxerul Ronald Gavril, iată ce a declarat Anamaria Prodan. 

„Gigi Becali nu mai are chef și timp de nășit. Viața lui este rugăciunea. Viața lui este dedicată lui Dumnezeu nu este dedicată petrecerilor, nunților sau cumetriilor. 

Eu nu m-am împăcat cu Gigi ca să am avantaje de pe urma lui, căci nu am căutat asta niciodată de la nimeni. Partea cu viața mea personală îmi aparține și mă cunoașteți că dacă anunț nașul sau finul o fac public. 

Relația mea cu Gigi este una aparte și sunt liniștită că am pus punct acelei prostii. Relația mea cu Gigi este una ok, departe de fotbal, afaceri sau beneficii. 

Dacă eu managerul Prodan am oferte pentru jucătorii Stelei, probabil că nimeni nu se va opune, dar eu nu aștept nimic de la Gigi Becali mai ales din punct de vedere material”, a declarat Anamaria Prodan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se marita mamaia .Sa vedeti sclipici haur si poshete he he he
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272