REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Prodanca scoate la iveală lucruri greu de digerat pentru Reghe

Prodanca scoate la iveală lucruri greu de digerat pentru Reghe

Victor ROTARU 12 aprilie 2024 | 16:06 12930

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și Anamaria Prodan (51 de ani) continuă, chiar dacă cei doi s-au despărțit în urmă cu aproape 3 ani.

Prodanca scoate la iveala lucruri greu de digerat pentru RegheAnamaria Prodan

Anamaria Prodan: "'Reghiță' îl strigau toți, chiar și Mutu îi spunea așa"

Antrenorul i-a cerut agentei FIFA să nu-i mai folosească numele și a acuzat-o de infidelitate în ultimii ani de căsnicie.

"Reghe" a transmis că, în ciuda luxului pe care-l afișează pe rețelele sociale, Anamaria Prodan ar trăi din pensia alimentară în valoare de 2.000 de euro pe care o primește de la el. Fosta soție a reacționat imediat.

"Așa îl strigau toți, chiar și Mutu îi spunea așa. Întotdeauna l-au strigat “Reghiță”. Îl alintau, cică. Eu nu vreau să mai vorbesc, pentru că sunt foarte subiectivă. Acum că văd detașat, pentru că el e pus de câțiva băieți din lumea mondenă să dea interviuri, uită că fiul lui are 16 ani, e bărbat. E jale pe vale. Dacă pune fii-su cumva piciorul în prag, deci e nenorocire. La fel ca și cu voi. Dacă vorbiți voi e nenorocire. Așa cum stătea și în primul podcast cu paharul de vin în față și timid, încercând să vorbească de Anamaria Prodan. Dar eu vă întreb așa: există cineva care poate să susțină aberațiile lui Reghe? E rău așa, pentru că mai are doar un prieten din lumea asta, singurul din monden", a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre împăcarea cu Gigi Becali: "Nu există coincidențe, am vorbit, ne-am luat în brațe"

Anamaria Prodan (51 de ani) s-a împăcat cu Gigi Becali (65 de ani), cu care nu mai vorbise de peste trei ani.

Scandalul a pornit de la transferul la Parma al lui Dennis Man. Jucătorul avea atunci un contract de impresariat cu Anamaria Prodan, dar mutarea a fost intermediată de firma fraților Becali.

”M-am împăcat cu Becali. În viață 'never say never' (n.r. niciodată să nu spui niciodată). Man nu are legătură cu împăcarea, nu a fost făcută ca să fac transferuri. Am afaceri pe toate palierele, nu stau cu ouăle într-un singur coș. Procesul merge mai departe, este aproape de executare, este aproape de final.

Împăcarea a fost o minune dumnezeiască, Bebe mă ruga să mergem la Palat, să ne împăcăm. Ne-am certat din cauza fostului soț. A fost o minune de Paști, îmi era greu pe inimă. A fost ca o minune, amândoi în același loc, aduși de unul și altul, nici măcar nu voiam să fiu acolo și mi-au zis prietenii.

Nu există coincidențe, am vorbit, ne-am luat în brațe, ne-am spus punctul de vedere și supărările. Mă simt liberă, fără apăsare. M-am împăcat cu Cornel Dinu, cu Pițurcă. Războaiele nu erau ale mele”, a declarat Anamaria Prodan, citată de Playsport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia asta ar trebui sa-si vadă de viata ei. Si-a făcut un obiectiv din a-l ataca pe fostul soț, deși afirma ca e fericita, împlinită, are de toate. Totuși ceva îi lipsește, dacă efectiv nu poate trece peste asta. Nu o ajuta cu nimic sa-l jigneasca mereu, nu înțeleg la ce-i mai folosește. Probabil din răzbunare, dar e un consum inutil de timp și energie. N-o interesează persoana lui, dar toată ziua numai despre asta vorbește. Oare nu are altceva mai bun de făcut?!!
10
1
Cred și sunt sigur cea ce spune Reghe și asta o itita pe Prodanca dar se vede clar și de la o poza ca este o femeie falsa și minte și se folosește de Bebița sa ai tina parte iar Reghe Respect pentru tot ești un om adevărat egal ce vrea sa spună Prodanca mai bine sar uita la pozele anainte când a luat-o și cata schimbare a apărut an tinp ce a stat cu Reghe degeaba ancearca sa minta lumea.Mai ales ca a fost inpresara cu siguranță aberează cine sau pe cine a făcut ea fotbalist sau sa arate ultimi trei fotbaliști pe care ia Inpresariat sau ia schimbat vândut etc.Dar va spun eu nu exista .Asa ca lasa minciuna și nu-l mai ataca pe Reghe ptr ca spune lucrurilor pe nume și te doare tare astea.Stati liniștiți ca nici cu Boxieru nu va fi mult pana ajunge la bani și după aceia Pa următorul.Cu drag din Germania Moarko sau Markoleta cum vreti)))).
10
2
Clar are probleme psihice...
9
2
Rufele se spala în familie nu în public. Doamne ferește asa caracter de femeie
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515