REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Producător: Calmul de care a dat dovadă Chris Rock a salvat ceremonia de acordare a Premiilor Oscar

Producător: Calmul de care a dat dovadă Chris Rock a salvat ceremonia de acordare a Premiilor Oscar

Replica API 4 aprilie 2022 | 00:00 399

Profesionalismul şi calmul de care a dat dovadă comediantul Chris Rock după ce a fost pălmuit de actorul Will Smith pe scena galei Premiilor Oscar au făcut posibilă continuarea ceremoniei, a declarat producătorul evenimentului într-un interviu difuzat vineri, relatează AFP.

Chris Rock

"Chris a gestionat acel moment cu eleganţă şi calm şi astfel am putut continua spectacolul", a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC, citează Agerpres.

După ce a fost pălmuit, comediantul a continuat rapid, conform programului, cu înmânarea trofeului pentru cel mai bun film documentar. El a refuzat apoi să depună plângere împotriva lui Will Smith, pe care poliţia era pregătită să-l aresteze pentru gestul său.

"Acest lucru ne-a permis să continuăm spectacolul", a spus Will Packer.

O glumă făcută de Chris Rock despre capul ras al soţiei lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de o boală care duce la pierderea semnificativă a părului, a fost cea care a declanşat scandalul, duminică seară. Will Smith a urcat brusc pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock sub privirile uluite ale vedetelor şi telespectatorilor.

La scurt timp după incident, Smith, în vârstă de 53 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru evoluţia sa din filmul "King Richard".

Academia Americană de Film a iniţiat proceduri disciplinare împotriva lui Will Smith şi a dat asigurări că actorul a fost rugat să părăsească sala după incident, însă el a refuzat.

Will Packer a explicat pentru ABC că a recomandat ca Will Smith să nu fie dat afară după ce a discutat cu Chris Rock. "M-am dus imediat să mă văd pe cei din conducerea Academiei, care erau acolo, şi am spus: "Chris Rock nu vrea asta. (...) Rock a fost foarte clar că nu vrea să înrăutăţească situaţia", a relatat producătorul.

Potrivit acestuia, Chris Rock a refuzat în mod explicit ca poliţia să îl aresteze pe Will Smith, nedorind să depună plângere împotriva lui.

De atunci, Will Smith şi-a cerut scuze în mod public lui Chris Rock şi Academiei, recunoscând că a avut un comportament "de neiertat".

La rândul său, Chris Rock a vorbit despre acest subiect pentru prima dată miercuri seară, la scurt timp după ce a urcat pe scenă pentru un spectacol în Boston. "Încă digerez ce s-a întâmplat. Aşadar, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant", a spus el.

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, a transmis sâmbătă AFP. "Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite", a declarat el, citat într-un comunicat.

Consiliul de administraţie al Academiei a informat că se va întruni pe 18 aprilie pentru a decide asupra cazului şi a unor eventuale sancţiuni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212