REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Profesoară de la Liceul Carol, în ipostaze sexi pe internet

Profesoară de la Liceul Carol, în ipostaze sexi pe internet

Replica API 4 februarie 2013 | 00:00 1594

Reţeaua de socializare, "armă" la îndemâna elevilor

Reţeaua de socializare, "armă" la îndemâna elevilor

Scene sexi pe internet! Un cadru didactic de la Colegiul Comercial Carol I Constanţa a avut neinspiraţia de a posta mai multe fotografii pe site-ul de socializare Facebook, pentru a-şi etala silueta cu care se lăuda odată. Însă, vestea a făcut repede înconjurul urbei, ajungând şi la urechile directorului unităţii de învăţământ. Este vorba despre Anca Teodora Butiuc, profesor de limba română, care, după ce a făcut vâlvă pe internet s-a hotărât să-şi şteargă fotografiile. Din câte se pare, profesoara participa la un concurs de frumuseţe, acum mai mulţi ani, eveniment la care a fost însoţită şi de părinţi. "Directorul unităţii de învăţământ va face o comisie de verificare, luându-se astfel măsurile ce urmează a fi aplicate", a declarat, pentru "Replica", Cristina Ivan, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Directorul liceului, Adriana Toma, a menţionat că se va întruni Consiliul de Administraţie pentru a se lua o hotărâre, însă, cum cadrul didactic se află la prima abatere, se va alege, cel mai probabil, cu o sancţiune. "Fotografiile sunt făcute acum mulţi ani. Doamna a fost neinspirată când le-a postat, nu este lăudabil gestul ei. Probabil că nu şi-a dat seama şi ne-a pus în situaţia de a face Consiliul de Administraţie, pentru a vedea în ce măsură este vinovată. Este la prima abatere şi probabil că se va aplica o sancţiune, totul este gradual. A fost vorba de un concurs de frumuseţe, organizat acum mulţi ani, iar fotografiile respective oricum erau publice, puteau fi luate de oriunde. La acel moment poate că nu ştia că va deveni cadru didactic. Este adevărat, însă, că imaginea liceului este afectată.", a spus Adriana Toma, directorului Colegiului Comercial Carol I din Constanţa.

Un alt amănunt este acela că asupra fotografiilor au atras atenţia câţiva elevi din liceu, doritori să-şi "taxeze" profesoara.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
majoritatea sunteti niste DOBITOCI RETARZI . inprimul rind sa ma cac pe voi cei care nu va educati copii retarzi si drogati si fetele care de dau in barci pe la colturi . 2 comisia sigur este invidioasa pe acest corp . 3 poza esta facuta cu multi ani in urma si este si publica 4 apropo VOI VA CACATI sau dati BASINI ca directoratul nu face asta niciodata. nici nu se caca nici nu se baseste . FACETI CONSILII CA DA DATI AFARA NENORICITII AIA DE ELEVI DE CACAT CU PARINTII FACUTI DIN LABA CARE NU STIU SA ISI EDUCE JIGODIILE DE PROGENITURI. Doamna profesoara este chiar superba la virsta aia
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108