REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Profesoară moartă după rapelul cu vaccinul Moderna. Mărturia soțului

Profesoară moartă după rapelul cu vaccinul Moderna. Mărturia soțului

Replica API 14 martie 2021 | 21:13 10726

O profesoară de fizică din Oradea, Adriana Bunea, a murit după rapelul cu vaccinul Moderna! La doar câteva ore după vaccinare, femeia a ajuns în stare gravă la UPU.

Adriana Bunea

sursa foto: Liceul German "Friedrich Schiller"

”Se plângea, după prima doză de vaccin, că îi este frig. Un cadru medical a spus că este posibil ca organismul să se fi luptat. Nu erau frisoane, ci senzații de frig. Înainte de rapel, în ultimele două săptămâni, a avut mai multe dureri, le-am pus pe seama unei crize de fiere. În dimineața rapelului nu s-a simțit bine, dar în cursul zilei a putut mânca, a mers la rapel și le-a spus medicilor, iar aceștia au considerat că poate face vaccinul. Și eu am făcut tot Moderna.”, a spus, la Antena 3, Vasile Bunea, soțul profesoarei, și el profesor de fizică tot în Oradea, scrie stiripesurse.ro.

La UPU, femeia a ajuns luni seara, în stare de inconștiență, în jurul orei 21:30, cu midriază fixă bilaterală (dilatația accentuată a pupilelor), într-o stare generală profund alterată. I s-a făcut și dializă.

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în principiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, a spus dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean.

La Urgențe, medicii au indicat o substanță toxică necunoscută, în sângele pacientei care a murit joi, după vaccinul de luni, când a intrat în comă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sotul pare putin suspect .....
2
2
Pentru Murphy. Sa ma cac moale in gura ta si sa ma.pis pe coliva lu mata aia moarta de csancer la pizda
1
5
Autopsie nu se va face
2
0
Cu Ziklon B ati incercat ?
2
1
O sa zica astia ca a murit de covid hahahhahaha
2
4
Balena Baliverna Sosoaca sa cerceteze imediat cauza mortii , e "specialista" are studii la Socola.
2
10
Televiziunile si politicienii mint, iar doctorii tac. Toti sunt vinovati de amploarea nejustificata a masurilor precum si de faptul ca se inoculeaza obligativitatea si necesitatea vaccinarii in masa.
18
2
daca mori nevaccinat cauza este covidul,daca te vaccinezi si mori cauza nu este covidul,,cand aceasta regula se respecta 100% atunci putem demonstra ca sistemul minte si este criminal
16
1
Pacat, Dumnezeu sa o odihneasca
19
0
Realitatea te contrazice! O sa ai! Sau minti!
5
3
Au murit oameni si fara vaccinuri, si diupa vaccin antigripal, tbc, sau altele. Se spune clar ca nu exista o legatura de cauzalitate vaccin - deces. Nu mai induceti ideea ca vaccinul ucide. Nu este nimeni obligat sa se vaccineze. Nu este nimeni indreptatit sa faca afirmatii nefondate. Nu a facut nimeni dovada ca vaccinul ucide. Inducerea terorii si dezinformarea este mai periculoasa decat boala in sine. p.s. m-am vaccinat cu astra zeneca si nu am avut niciun simptom. Nihilismul inunda internetul!
9
14
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
17
12
Vaccinul ucide!
13
9
Ar fi culmea sa scrie in certificat la cauza mortii: Covid. La mintea astora orice e posibil.
11
3
Relu....Relu Tiripan cumva?????
5
0
Ca intotdeauba mortul e de vina.de la vaccin clar a murit femeia.dar cand vreoadata statul asta criminal va recunoaste vreo greseala sau mai rau un act criminal?
17
2
acum cei care mor "nu are legatura cu vaccinul" se declara!Dar daca reactiile adverse sunt calculate sa aiba loc dupa un anumit timp?Nu vreau sa fiu carcotas dar recunosc ca au lucrat ca la carte!cine or fi ei!
18
1
Ar trebui ca cineva sa plateasca.Cine?Sunt niste indivizi , care fara scoala medicala stigmatizeaza pe ce cei care au retineri in a se vacina din zi in noapte..Se tot spune ca solutia vaccinului est unica, dar se vede ca unii au stopat extinderea luind masuri cind apare un caz intr o localitate , nu cind trece de 3 la mie.vaccinul poate fi bun ,doar dupa ce trece proba timpului
13
2
Numai persoanele sanatoase ar trebui sa se vaccineze, dar medicii de la centrele de vaccinare sunt foarte superficiali !
14
2
Esti javra spurcata din iad
12
2
substanta toxica necunoscuta... asteptam sa o identifice la autopsie si sa ne spune ce a fost. Ori a otravit-o sotul ori vaccinul, din doua una
13
5
Se feresc ca necuratul de tamaie sa spuna ca e de la vaccin! Dupa ce au dat o groaza de bani pe aceste otravuri, sa recunoasca acum ca omoara oameni pe banii tarii, ar fi sinucidere. Tara gratarelor de om din spitale, in care vaccinurile nu ucid niciodata. Noi suntem de vina pt ca suntem prosti si inghitim.
29
12
Ce zic autoritatile, adica harapul: cand se moare de la vaccin, nu e de la vaccin, iar cand se moare normal ca asa e firea umana e de la covid. Oamenii mor ca asa e firesc, dar nu ne omorati ba nenorocitilor cu masurile voastre stupide. Stiti ca purtatul mastii pe strada e o crima?
30
15
Trebuia o pula cu lumanari, nu o inima. Cine pula mea a pus-o sa se vaccineze? In pizda trebuia vaccinata.
6
69
nu e clar nimic, desptelu de la 11.05! Daca nu facea nici vaccin, nici covid, nici nu mai aflam ca a murit.
11
7
daca nu facea vaccinul spuneati ca a murit de covid!!
33
9
cum plm,substants toxica necunoscuta,da' facuse vaccinu'!nu-i clar ca are legatura cu vaccinu'?!a facut vreo reactie cu ce boala avea femeia!ce dracu' e asa de greu si de neimaginat?!?!
42
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468