REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Profesor al Univeristății Ovidius din Constanța, decorat de Klaus Iohanis, în grad de Cavaler

Profesor al Univeristății Ovidius din Constanța, decorat de Klaus Iohanis, în grad de Cavaler

Replica API 11 aprilie 2022 | 23:35 2001

Prof. univ. dr. Simona Claudia Cambrea, cadru didactic titular la Facultatea de Medicină a Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC), a fost distinsă joi, 7 aprilie, cu Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler, de Ziua Mondială a Sănătăţii, în cadrul unei ceremonii organizată la Palatul Cotroceni.

Brevetul ce însoţeşte medalia precizează că prezentul Ordin Meritul Medical în grad de Cavaler a fost conferit dorind să răsplătească meritele dr.Simona Claudia Cambrea,„în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru profesionalismul şi dăruirea de care a dat dovadă în creşterea calităţii actului medical, pentru curajul şi solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei Covid-19, pe teritoriul ţării noastre”, după cum menţionează diploma eliberată de Cancelaria Ordinelor şi semnată de Preşedintele Românie, Klaus Werner Iohannis.

Concomitent cu activitatea de la catedră, prof. univ. dr. Simona Claudia Cambrea este medic primar boli infecțioase în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, acolo unde deţine funcţia de director medical şi manager interimar.

,,Medicilor și asistenților medicali le datorăm rezistența sistemului nostru de sănătate, mai ales în ultimii doi ani ai unei pandemii fără precedent. I-am decorat astăzi pe o parte dintre cei care au fost atât de implicați în a salva viețile românilor. Au sacrificat multe, au pus grija față de semeni mai presus de orice și au demonstrat devotament, empatie și pasiune cu mult peste chemarea datoriei. Îi felicit și le mulțumesc tuturor celor aflați mereu în prima linie a luptei pentru sănătatea noastră. Abnegația și solidaritatea lor reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți!”, a spus Klaus Iohannis

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O profesionista desavarsita, un om bun, educat, muncitor. Cei de mai jos sunt rupti de invidie si gelozie.
1
0
chiar s a terminat lista cu oamenii de 10 din judet.Cine a pus o pe lista,hai Replica nu faceti o ancheta?
1
0
Da..decorata pentru ce? Ca a tinut spitalul inchis impreuna cu nea Chitac si nu fac nimic pentru redeschidere? Ca au lasat oameni pe drumuri? Dar asa e cand sunt membri ai aceluiasi partid..mi-e lehamite de asemenea specimene. Nu merita nimic madam doctor.
1
0
da cred ca a stat tot timpul langa bolnavi covid ..ha ha ea a stat acasa si cei mai mici s-au luptat cu bolnavi ...ce scarba imi este de aceste laude
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272