REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Profesorii ar putea fi vaccinați de la 1 Martie în sălile de sport din școli

Profesorii ar putea fi vaccinați de la 1 Martie în sălile de sport din școli

Replica API 13 februarie 2021 | 23:07 1634

Coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghiță, a declarat vineri la Antena 3 că se ia în calcul un sistem special de vaccinare împotriva COVID-10 pentru profesori care ar putea implementat începând cu 1 Martie. Astfel, profesorii ar putea fi vaccinați, de exemplu, în sala de sport din școlile în care predau.

„Am discutat de mai multe ori cu dl ministru Sorin Cîmpeanu, în ianuarie, ne doream sa cream o prioritizare suplimentara la vaccinare pentru personalul din învățământ, dar pentru ca am primit mai putin cu 93.000 de doze, scenariul nu a mai putut fi realizat. Noi luam in calcul in acest moment si asta pot sa va spun in premiera, analizăm posibilitatea vaccinarii personalului din invatamant cu prioritate prin echipe mobile, ne dorim sa se vaccineze profesorii care iau contact direct cu elevii, personalul din crese si gradinite prin echipe mobile. Analizam locatia care ar putea fi potrivit pemtru acest demers, poate chiar la nivelul unitatilor de invatamant, poate in sala de sport, sau in cadrul inspectoratelor scolare. Ar fi fezabil de la 1 martie sa putem pune in aplicare scenariul”, a declarat Valeriu Gheorghiță, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
frustratule, mai mergi pe la scoala ca din ce vad, chiar este nevoie. Sau scuze, esti asa de prost ca nu ai putut trece de nivelul primar. Repetent, prost, guraliv, frustrat, imaginea perfecta a imbecilului analfabet.
1
0
pe aia care vor..multi,adica majoritatea,sint asa de cretinoizi si spalati la creiere de pesede incit mai bine crapa decit se vaccineaza.ceea ce se mai si intimpla. ba bouarilor profesori,va baga cipuri poate va mai desteptati,timpitilor,iar femeile au si senzori de parcare cu spatele!
1
4
incompetenti... asta trebuia de la inceput, prioritar vaccinati sanatatea si educatia, NU pensionarii! gandire populista pagubitoare!
5
5
Pe terenul de sport ar fi indicat...Cu copii pusi sa urmareasca de la ferestre evenimentul..Omul, pare din alta lume , tara are mii de scoale, si vreo c citeva sute cu numar mai mare de cadre in plus nu s au facut asemenea discriminari nici pt o alta categorie .In minus , pare a fi o unda de obligatie .
4
2
Elevii vor face sport afara, ca in salile de sport se vacineaza dascalii si stau doctorii cu 90 lei ora si 900 lei pentru 10 ore de munca. Vor sta permanent acolo? Ca la cat dureaza campania de vaccinare..... Daca vaccinul are eficacitate 12 luni, pana se termina o vaccinare trebuie sa inceapa alta. Astia din sanatate vor sa-si faca doar buzunarul mare.
9
0
Pariu ca nici nu ai facut armata.. Esti cu trei linii mai prost decat prevede legea...
10
5
In salile de sport ar pute fi executati toti tradatorii de tara ca tine Gheorghita, Cu tine in armata romana. toti dusmanii prin incredere, cand iti vad unghiile date cu lac si sprancenele pensate
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468