REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Profesorul de limba română Vasile Coman va deveni cetăţean de onoare al oraşului Năvodari

Profesorul de limba română Vasile Coman va deveni cetăţean de onoare al oraşului Năvodari

Replica API 24 iulie 2017 | 00:00 723

În prima şedinţă a Consiliului Local Năvodari va fi dezbătut şi un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare pentru profesorul Vasile Coman.

În expunerea de motive, iniţiatorul, primarul Florin Chelaru, face referire la ascensiunea profesională a profesorului de limba şi literatura română Vasile Coman, apreciată de Ministerul Educaţiei, inspectoratele şcolare, Comisia naţională a olimpiadelor, cât şi la performanţele internaţionale obţinute.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari acestui om !!!
0
0
Felicitari!!! Un domn care merita respect.
2
0
Daca nu foarte multi cunosc , este bine de stiut ca acest profesor a obtinut un premiu international si din cate stiu singurul din Romania la Limba si Literatura Romana ....in Franta
4
0
Un om , un exemplu, pe care multi dascali din Romania ar trebui sa il urmeze !
9
0
prof Coman are ceva schelete in dulap dar pe langa obisnuitele putreziciuni din primarie si consiliul local e chiar imaculat, este singurul care chiar merita recunoastere publica iar ca un fapt divers fara nici o legatura bineinteles:actualul consigliere Daniel Dumitrescu i-a fost elev in chiar prima serie preluata de prof Coman dupa ce a fost repartizat la Navodari Scoala 1.
6
0
Cine nu cunoste calitatea domnului profesor ar trebui sa se abtina de la comentarii. Este un om si dascal care a obtinut rezultate deosebite in activitatea sa,dar mai ales dragostea sincera a copiilor pe care i-a educat.
2
0
de acord cu aceste apreciari vis avis de munca cuiva, dar am o simpla intrebare, cum se cantareste aceasta munca deoarece ctitorul universitatii ovidiu din constanta si initiatorul facultatii de medicina din constanta, doctor in stiinte inainte de anul 1970, cu nenumarate publicatii si serii de profesori si doctoranzi nu a fost acceptat. De ce?
9
0
Felicitari !!! un om deosebit care mi-a indrumat copii spre succes cu multi ani in urma si pentru care familia mea ii poarta un respect deosebit si sper ca asa sunt multi ca noi !
2
0
Am ajuns sa i facem cetateni de onoare pt ca si fac treaba , dar cu miile de profesori care excrocheaza parintii ce facem ? Sunt niste mizerii umane care abordeaza pregatirea copilului direct proportional cu cotizatia continua a spagii.
13
1
Eu il vreau pe d nul Surdu Marian ca are merite deosebite a furat tot ce se putea de la navodareni
5
0
Au devenit si alti si nu li s-au dat drepturile . Sunt la surdu si Chelaru
6
0
De ce nu il faceti pe domnul Matei cetatean de onoare ca uite cate lucruri minunate a facut el pentru "novodareni".
5
1
Felicitari ! Am fost cu dansul si cu echipa din lotul olimpic din Constanta la Iasi la olimpiada nationala de limba romana in 2007 sau 2006.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272