REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
10.4° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Profesorul de matematică acuzat că a agresat sexual o elevă pe care o medita, arestat preventiv

Profesorul de matematică acuzat că a agresat sexual o elevă pe care o medita, arestat preventiv

A.F. 21 februarie 2024 | 17:20 1020

Meditatorul de 68 de ani care ar fi agresat sexual o fată de 14 ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Bucureşti. Decizia este definitivă.

Profesorul de matematica acuzat ca a agresat sexual o eleva pe care o medita, arestat preventivProfesorul de matematică acuzat că a agresat sexual o elevă 

Poliţia Capitalei informa, sâmbătă, într-un comunicat, că, la data de 15 februarie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere într-un dosar penal de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor, scrie  Agerpres.

La data de 31 ianuarie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica lui minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de agresiune sexuală, bănuit de comiterea faptei fiind meditatorul ei.

"Cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că, la data de 31 ianuarie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4 unde desfăşura o şedinţă de pregătire la o materie împreună cu minora, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală - constând în aceea că i-ar fi creat victimei o stare de temere raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta", arată sursa citată.

Pe data de 15 februarie au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul infracţiunii de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
solutia este castrarea chimica pentru toti pradatorii sexuali
1
0
Da si elevele alea sunt corve de mici, sau asta nu spuneti!
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218