REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 2 Apr. 2023
Anul XX Nr. 6321
9.4° Constanța Duminică, 2 Aprilie 2023 Anul XX Nr. 6321

Prognoza meteo pe 3 zile. Vremea va fi deosebit de rece, cu ploi şi lapoviţă în unele regiuni

Prognoza meteo pe 3 zile. Vremea va fi deosebit de rece, cu ploi şi lapoviţă în unele regiuni

Replica API 28 noiembrie 2014 | 00:15 81

Sâmbătă, vremea rămâne deosebit de rece în sudul şi estul ţării. Duminica, in regiunile extracarpatice va fi cu mult mai rece decat in mod obisnuit la final de noiembrie, iar cerul ramane acoperit de nori in toate regiunile. Luni nu se asteapta vreo schimbare semnificativa in regimul temperaturii aerului.

Sambata, in regiunile intracarpatice vor fi temperaturi normale pentru data din calendar si chiar usor mai mari, insa in sud si est ramane in continuare vreme deosebit de rece, astfel incat la scara intregii tari vorbim despre un ecart termic la amaiza de la -3 grade in Moldova, pana la 11 grade in Banat. Iar ca aspect, nicio ameliorare, tot mohorata va fi vremea, cu ploi in vestul tarii, dar si lapovite in nord-vest si centru, in timp ce in sud, precipitatiile sunt mixte, iar in Moldova predomina ninsorile. Se mentine, asadar, conditiile pentru producerea poleiului, iar vantul nu face excese pe parcursul zilei.VREMEA ÎN CAPITALĂ. In Bucuresti va fi vreme inchisa si rece sambata, cu aproximativ 1 grad in termometre la amiaza. Iar ca aspect, in prima parte a zilei vor fi conditii de ceata, dupa-amiaza cad precipitatii slabe, predominant ploi, iar spre seara si in noaptea urmatoare vor fi mai ales lapovite si ninsori si vantul devine mai agitat.PROGNOZA METEO. Duminica, in regiunile extracarpatice va fi cu mult mai rece decat in mod obisnuit la final de noiembrie, iar cerul ramane acoperit de nori in toate regiunile. Asteptam si precipitatii, in general slabe cantitativ, mai ales prin vestul si sud-vestul tarii si anume ploi in Banat si Crisana si mixte in Oltenia. In rest doar izolat vor fi fulguieli trecatoare sau cateva lapovite. In aceste conditii, la amiaza vor fi temperaturi de la -3 grade in Moldova pana la 8 grade in Dealurile de Vest.VREMEA ÎN CAPITALĂ. In Bucuresti tot inchisa si rece ramane vremea si in ultima zi din aceasta saptamana, trecator ninge slab si vantul inca nu se inteteste. Iar pana la pranz temepratura nu depaseste limita de inghet, maxima zilei va fi de numai -2...-1 grad, in loc de 7 cat ar fi normal la sfarsit de noiembrie.PROGNOZA METEO. Luni nu se asteapta vreo schimbare semnificativa in regimul temperaturii aerului, la amaiza vor fi -4 grade, local, in Moldova si 6 grade in vestul tarii. Insa in jumatatea de sud-vest a tarii, pe parcursul zilei, si in toate regiunile in noaptea urmatoare, precipitatiile se inmultesc. In Banat si Crisana predomina ploile, in Maramures, Transilvania si Dobrogea vor fi precipitatii mixte, iar in celelalte regiuni predomina ninsorile. Vor fi deci conditii de polei si, mai mult decat atat, in vest si sud-vest, ca si pe crestele montane, vantul sufla mai viguros, rafalele depasesc 55...60 km/h, iar ninsoarea va fi viscolita.VREMEA ÎN CAPITALĂ. In Bucuresti, luni va fi vreme inchisa si foarte rece pentru aceasta data, in miezul zilei temperatura ramane negativa, nu vor fi mai mult de -2...-1 grad la pranz, cu ninsoare slaba dar vant moderat care intensifica semnificativ senzatia de rece.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
164825212420
5/49
34253192426
joker
381323416