REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PROGRAMĂRILE pentru VACCINUL AstraZeneca vor ÎNCEPE săptămâna VIITOARE

PROGRAMĂRILE pentru VACCINUL AstraZeneca vor ÎNCEPE săptămâna VIITOARE

Replica API 7 februarie 2021 | 23:25 1784

Premierul Florin Cîțu a anunțat, sâmbătă, că programările pentru vaccinarea cu AstraZeneca vor începe săptămâna viitoare, de pe 10 februarie. Din noul vaccin care va fi folosit doar pentru persoanele între 18 și 55 de ani vor ajunge în România 81.600 de doze zilele acestea.

„Câteva informaţii despre Astra Zeneca, care vine în România şi în luna februarie ar trebui să avem cel puţin 600.000 de doze.

Începem programarea din 10 februarie pentru Astra Zeneca, persoane între 18 şi 55 de ani, şi vom avea 180 de cabinete noi pentru Astra Zeneca.

Cred că de mâine începe să fie distribuite 81.600 (de doze - n.r.) , dar programarea va începe din 10 februarie, începem să avem din ce în ce mai multe”, a declarat premierul Florin Cîțu, scrie digi24.ro.

Pentru imunizarea cu AstraZeneca, autoritățile vor amenaja 180 de centre de vaccinare.

În România, 81.600 doze de vaccin AstraZeneca vor ajunge, mâine dimineață, la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, potrivit Comitetului național pentru vaccinare.

Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse la București pe cale terestră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SRi ul nu vrea vaccinare pentru oamenii sai civilii prosti in linia intai
0
0
Cel care coordoneaza campania de vaccinare de la C-ta fosila de rugina de ce nu se implica deloc?!! De ce nu avem centre de vaccinare la c-ta si trebuie sa mergem la Mangalia sau Harsova?!! De ce oamenii erau programati la rapel la o anumita si apoi primesc notificari ca li s-a schimbat ora?! De ce nu se respecta nimic sau iar isi baga pilele in fata, la orele care le convin lor si pe fraierii care au stat cate o ora in telefon sa prinda programare le schimba acum orele initiale de programare.
3
0
Pentru nono....pai mai prostovane...cand toata lumea asta,tot globul,tot mapamondul,toaaaata galaxia spune ca acest vaccin nu este benefic pentru oamenii trecuti de 60-65 de ani cum poti sa spui tu ca este discriminare....apropoo si extraterestii au dat un semnal ca nu este benefic nici pentru tine....sa te plangi la extraterestii
2
4
De ce pana in 55 de ani? Ce discriminare mai e si asta? Sau peste varsta asta ne omoara acest vaccin. Doamne de debandada in tara asta! Stiti de ce? Pentru ca oamenii care ne conduc indiferent de domeniu nu sunt alesi dupa criteriul competentei. Cei capabil sunt dati la o parte. E o practica. Esti un pericol pentru incapabilul din frunte. Exemplu concludent....cazul de la Apele Romane. Cine stie ce tarasuri ar fi facut asta cu angajatii capabili daca ramanea in functie? Peste tot e la fel! Tara de cocalari, curve scoase in fata, si imbecili retardati, tupeisti la conducere!
3
3
programarile ca programarile,realitatea din romanica le da Dracului de programari si nimic nu merge,in ritmul asta nu vor fi vaccinati nici cei mai dornici de vaginare ci numai cei pilosi
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468