REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Programul multianual REACTIS, în consultare publică

Programul multianual REACTIS, în consultare publică

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:59 989

Protejarea clădirilor istorice de la nivelul orașului au intrat în atenția Primăriei Municipiului Constanța. În acest sens, în cursul zilei de luni, 1 noiembrie a.c., pe site-ul istituției a fost încărcat proiectul de hotărâre privind aprobarea ,,Programului multianual Reactis”. Proiectul prevede realizarea lucrărilor de protejare și intervenție asupra clădirilor cu valoare cultural-arhitecturală situate în centrul istoric și în alte perimetre considerate prioritare din municipiul Constanța.

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea programului multianual REACTIS, în consultare publică

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea:

I. „Programului multianual REACTIS - REAbilitare ConsTanța IStorică pentru realizarea lucrărilor de protejare și intervenție asupra clădirilor cu valoare cultural arhitecturală situate în centrul istoric Constanța și alte perimetre considerate prioritare din municipiul Constanța" și

II. Documentelor privind regenerarea urbană a zonei peninsulare:

http://www.primaria-constanta.ro/primarie/urbanism

II.1. Ghid regenerare urbana_Peninsula

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/librarie-urbanism/regenerare-urbana/1_ghid-regenerare-urbana_peninsula.pdf?sfvrsn=4

II.2. Analiza fondului construit_Peninsula

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/librarie-urbanism/regenerare-urbana/2_analiza-fondului-construit_peninsula.pdf?sfvrsn=4

II.3. Propuneri de interventie_Peninsula

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/librarie-urbanism/regenerare-urbana/3_propuneri-de-interventie_peninsula.pdf?sfvrsn=4

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 01.11.2021 pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "De interes public – Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003 – Informare și consultare publică".

Până la data de 10.12.2021 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice, după cum urmează: prin poștă pe adresa Constanța, bd. Tomis nr.51 sau pe e-mail la adresa urbanism@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la Programul REACTIS și documente regenerare urbană zona peninsulară.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272