REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.2° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Proiectarea noilor stații de autobuz creează nemulțumiri printre constănțeni

Proiectarea noilor stații de autobuz creează nemulțumiri printre constănțeni

Replica API 19 august 2022 | 22:24 3916

Miercuri, 17 august, primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat montarea noilor stații de autobuz, prima fiind amplasată în zona Dacia, pe bulevardul Tomis. Constănțenii au aplaudat noul proiect, dar, pentru că mereu există un dar, unii dintre ei au sesizat o greșală în proiectarea acestora. Pe peretele din stânga cabinei este amplasat un panou publicitar ce obturează vederea călătorilor aflați în stație, care spun că nu văd autobuzul care urmează să vină.

Pe 17 august a.c., primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat montarea primei stații de autobuz declarând: ”Ieri, pe Bulevardul Tomis (zona Dacia), am montat prima dintre cele 125 de stații de autobuz de care vom beneficia în perioada următoare. Este pentru prima dată după foarte mulți ani când utilizatorii transportului în comun vor aștepta autovehiculele în condiții civilizate.

Conform contractului, primele 25 de stații vor fi montate până la finalul lunii septembrie, urmând ca după această dată să ne fie livrate câte 20 de unități în fiecare lună.

Acesta este un nou pas absolut necesar pe care îl facem în vederea modernizării sistemului de transport în comun din Constanța, după achiziționarea autobuzelor electrice. În acest moment, Constanța are una dintre cele mai importante flote de autobuze moderne și prietenoase cu mediul din țară. Mai sunt ceva formalități de facut și în scurt timp le veți vedea pe strazi.„ a declarat primarul Constanței.

Constănțenii sunt foarte mulțumiți de noile stații de autobuz, apaludând aspectul modern al acestora, însă criticile nu au întârziat să apară, unul dintre cetățenii nemulțumiți declarând: ”Nu a fost nimeni inteligent să monteze geamul transparent pe partea de unde vine autobuzul să poată vedea omul când ajunge, și geamul cu reclamă pe partea cealaltă?”

Bineînțeles că au fost și voci care au precizat că... se putea mai bine inclusiv la aspect.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stia Mazare de ce nu facea nimic in oras.
0
0
Strada Verde este o societate care ati taie fierul la dimensiuni dorite ...sudat pus geamuri , orice societate mai ales cele ce se ocupa cu termipane ati va taia a acele geamuri la dimensiuni , pus garnituri , vopsit ce ce mai trebuie. Cat costa ????????????????????????
1
0
La pret de garsoniera. Ca si WC urile lui Fagadau. Tovarasii nu mai cunosc valoarea banilor. Ei cred ca toti au salarii ca ei.
2
0
si transportul in comun este o mare basina rasuflata!
1
0
Ah,dar nu va preocupati.cetatenii civilizati ai constantei se vor ocua in scurt timp sa le mazgaleasca,rupa,scuipe etc. Nimic bun nu rezista aici
1
0
Alt tun dat de primar si de gasca de incompetenti de care este inconjurat
1
0
Cum ma sa dai 13000 de euro pe astea ? cum ? cum sa nu va pese, mai cetatenii orasului, ca astea costa ca naib ade mult. DIN BANII NOSTRI !!!!! Cine m,ama naibii ii verifica pe astia ce fac cu banul public ? cine ? sunt scoli care nu au o sala de sport, sunt curti de scoli care arata groaznic, nu au nimic in ele, sunt gardinite unde au vopsit peretii dupa anvelopare, dar ceea ce s-a executat o sa se vada in iarna...
5
0
Cu geamul mat nicio problema ,va fi spart primul
1
0
18.000 euro? Alo, DNA?
1
0
Era vorba de trasee noi...cand?
1
0
Alea sunt facute sa toace niste banii, nu intereseaza pe nimeni ce sarac sta prin ele
4
0
Oare e vreunul cu 3 neuroni in toata echipa felicia- caporalul chitcan?
1
0
Scumpe si inutile vara, pentru ca nu fac umbra. Sticla aceea din spate putea fi mai inchisa la culoare. Asa ca, vom sta tot la umbra stalpilor...
4
0
Pacat de autobuze ca sunt distruse in gropile si gurile de canalizare de pe cele mai proaste strazi care le-a avut constanta in ultimii 30 de ani. La poarta 1 autobuzele sunt curatate in strada iar mizeria ramane pe jos, la tomis plus autobuzul intoarce pe camp, in santuri. Miroase a incompetenta la primarie
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468