REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Proiecte pe bandă rulantă la Crucea! Grădiniţă nouă, apă curentă şi o maşină de pompieri

Proiecte pe bandă rulantă la Crucea! Grădiniţă nouă, apă curentă şi o maşină de pompieri

Replica API 16 august 2016 | 00:00 260

Gheorghe Frigioi

Comuna Crucea prosperă de la o zi la alta! Proiectele iniţiate de administraţia locală se concretizează pe zi ce trece. Unul dintre acestea este cel ce vizează construirea unei noi grădiniţe în localitatea Crucea. „Am finalizat proiectul cu grădiniţa, inclusiv împrejmuire, mai avem doar câteva chestiuni de finisaj la locurile de joacă. Grădiniţa este finalizată, mobilată. Vom face inaugurarea la începerea anului şcolar”, a precizat Gheorghe Frigioi, primarul comunei Crucea.

De asemenea, în curs de finalizare sunt şi proiectele legate de alimentarea cu apă a localităţilor aferente comunei. „Lucrăm la cele patru alimentări cu apă. Lucrările la cea de la Stupina sunt pe ultima sută de metri şi sperăm noi odată cu începerea anului şcolar să înceapă să curgă şi apă la robinete. Cea de la Gălbiori va fi gata sperăm noi cel târziu la sfârşitul lunii octombrie. Cele de la Crişan şi Siriu cu siguranţă vor fi finalizate în primăvara anului următor întrucât este vorba de o reţea mai lungă”, a adăugat Frigioi.

Totodată, comuna Crucea va benecifia în curând şi de o maşină de pompieri proprie. „Ne-am înscris într-un proiect pentru a achiziţiona o maşină de pompieri care să fie a comunei, dar să ajutăm şi vecinii. Sperăm noi să aducem alături de această formaţie de pompieri şi o ambulanţă. Am făcut demersureile necesare atât la Ambulanţa Constanţa, cât şi la nivelul Ministerului Sănăţii”, a conchis Gheorghe Frigioi.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614