REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Proiectul 'Constanța cu flori' redă culoarea în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie!

Proiectul 'Constanța cu flori' redă culoarea în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie!

Replica API 28 octombrie 2019 | 00:00 558

În luna dedicată curățeniei generale în Constanța, angajații Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) au participat la o acțiune de plantare de flori în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. Mănunchiuri viu colorate au umplut de veselie cel mai îndrăgit spațiu din municipiu dedicat copiilor.

Acțiunea de plantare face parte din campania „Constanța cu flori”, inițiată de RAEDPP. Fiecare angajat al Regiei a venit cu câte o floare și și-a adus în ajutor copiii sau nepoții, care au sădit cu entuziasm micile plante. Este vorba despre plante puțin pretențioase, rezistente la temperaturile scăzute, precum crizantemele, dar și arbuști decorativi sau bulbi și butași – narcise, trandafiri, hortensii, magnolii sau liliac - ale căror frumesețe și parfum ne vor încânta simțurile începând din primăvară.

Următoarea acțiune va avea loc weekend-ul viitor, mai precis sâmbătă, 2 noiembrie, tot în Țara Piticilor. Părinții și bunicii sunt așteptați împreună cu cei mici să planteze flori, cu promisiunea că vor reveni în Țara Piticilor nu doar la joacă, ci și pentru a le îngriji pe viitor. „Îi așteptăm la sfârșitul săptămânii următoare pe toți cei care iubesc Constanța! Bunici, părinți, copii, nepoți, pe toți îi invităm să aducă un strop de culoare și de frumusețe pentru Constanța noastră!”, a precizat Florin Gheorghe, directorul general al RAEDPP Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumos, estetic si creativ. felicitari.
1
0
Exact !! Chestiunea nu are nimic de a face, cu un partid ...este foarte educativa actiunea . Mai ales pentru copii , care nu stiu cat spatiu verde , avea o data Constanta .
1
0
Nu-i deloc rau, este educativ. Cu o conditie, sa nu apara si figurantii psd cu fotografii dupa ei. Ar fi bine ca actiunea sa se extinda la toate spatiile verzi din oras, la parcuri chiar. Nu cred ca oamenii nu ar dorii sa dea 20-30 de lei pe un fir de salcam pe care sa-l planteze si sa-l ingrijeasca cu copii sau nepotii sai. Trebuie doar putina coordonare si asigurarea celor necesare, puieti , plante perene si niste scule pt cine nu are. Nici mediatizarea nu e rea, dar totul trebuie facut decent, fara iz electoral. Asta da, provocare!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212