REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proiectul de MONITORIZARE VIDEO a zonei PENINSULARE a PICAT

Proiectul de MONITORIZARE VIDEO a zonei PENINSULARE a PICAT

Replica API 26 februarie 2021 | 21:23 1755

Proiectul de monitorizare video a zonei centrale şi peninsulare a municipiului Constanţa, prin care un echipaj al Poliţiei Locale urma să patruleze în permanenţă în sectorul mai sus menţionat, a picat. Constănţenii îşi pot face de cap în continuare, liniştiţi, întrucât poliţia nu mai stă cu bunghiul pe ei.

Constănţenii pot răsufla uşuraţi

În luna februarie a anului trecut, Poliţia Locală Constanţa testa un nou sistem de monitorizare în zona centrală și peninsulară a municipiului Constanța, utilizând o cameră care filma 360°. Concret, un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța patrula în permanență în zona peninsulară și centrală a orașului și, acolo unde sesiza încălcarea prevederilor legale, indiferent că vorbim despre nereguli privind circulația pe drumurile publice, normele de conviețuire socială, aruncarea gunoaielor la întâmplare sau probleme privind regimul construcțiilor, urma să ia măsurile ce se impun. Drept urmare, înregistrările de pe camera de supraveghere urmau a fi folosite pentru a susține măsurile aplicate de polițiștii locali. Doar că proiectul a picat, iar constănţenii pot răsufla uşuraţi întrucât poliţia nu mai stă cu ochii pe ei.

Un proiect pilot

Reporterii Replica au luat legătura cu reprezentanţii Primăriei Constanţa, în subordinea căreia se află Direcţia Generală Poliţia Locală, pentru a afla ce s-a întâmlpat cu această iniţiativă în decursul acestui an. Iată şi răpunsul: “A fost un proeict pilot care, însă, nu s-a concretizat”, au precizat reprezentanţii Primăriei pentru reporterii cotidianului Replica.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai pot militienii sa ia spaga !!! Ia zi baiatul lui marcel cum e sa SCRII analfabetule ???
3
0
Ba esti prost cat trebuie sa faci asa ceva ....ca la noi ...lasa ma ca merge asa...
3
0
Cui ii este frica de camere?
7
1
Ee camere , eu pun plata la parcari sa fur calumea , doar sunt cel mai prost primar din istoria constantei
7
1
Amice :HDjd:invata sa scri corect Schimbare si nu Schinbare ce iti este foame de Litere prietene?
3
2
Asemenea proiecte pot functiona in zonele sarace , sa nu si fure oamenii saracia intre ei.Astazi dupa ce am aflat ca unul a a juns la inchisoare 9 luni pt un pachet de cafea , iar altii pot plati doar o amenda daca fac evaziune de pina la 100000 de euro este de inteles rostul si felul cum se vor monitoriza spatiile publice.
6
0
Schimbare ca nu mai esti filmat cand faci prostii hai sictir
6
0
In sfarsit se vede o schinbare decand este PNL la primarie
3
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367