REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Proiectul privind modernizarea Grădinii de vară Farul din Mangalia, în linie dreaptă! A fost declarat eligibil

Proiectul privind modernizarea Grădinii de vară Farul din Mangalia, în linie dreaptă! A fost declarat eligibil

Replica API 4 noiembrie 2019 | 00:03 238

Proiectul de modernizare a Grădinii de Vară ”Farul” a fost declarat eligibil de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est! Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Radu, pe pagina de facebook.

”Dorim ca acest spațiu cultural să fie redat publicului iubitor de evenimente în aer liber, cât mai curând. Cererea de finanțare pentru acest proiect a fost admisă, recent, în următoarea etapă a procesului de evaluare și selecție, respectiv evaluarea tehnică și financiară. Ani buni, Grădinile de vară, cinematograful și alte așezăminte culturale au aparținut altor instituții, iar Primăria nu putea face nimic pentru reabilitarea acestora. În toamna anului 2015, am reușit să preluăm Grădina de vară ”Farul” și cinematograful ”Pescăruș” și am demarat procedurile pentru atragerea fondurilor europene sau guvernamentale, în vederea modernizării. Va fi refăcută scena Grădinii de Vară, precum și spațiile destinate artiștilor, dar se va interveni și la scaunele din gradenele pentru spectatori. Acestea vor fi înlocuite cu structuri din beton acoperite cu lemn, inclusiv pentru persoane cu dizabilități. Pe amplasamentul locației se vor crea spații pentru diverse ateliere cultural – educaționale, vor fi amenajate spații verzi cu alei circulabile și se va realiza un sistem de iluminare ambientală. În cadrul aceluiași proiect, se vor reabilita principalele artere rutiere din zonă, respectiv Strada Rozelor, Ștefan cel Mare și Bd. 1 Decembrie 1918. Vă voi ține la curent cu toate demersurile în ceea ce privește modernizarea Grădinii de Vară, dar și a altor proiecte implementate la nivelul orașului”, a postat edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moamaaaa, o sa aviem cinematugraf la Mangalea.
0
0
Pana la biserici care de altfel sunt o gramada intr un loc ca Mangalia.. sunt multe altele de facut sau construit in oras. Tare credinciosi va mai credeti...
2
0
O sa faca cum a facut biserica din centrul Mangaliei ,modernizarea statiunilor etc,etc,vrajeli electorale.
2
0
Tot PNL-ul misca judetul. La cat mai multe proiecte cu finantare europeana neramburasabila!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212