REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Pronosticul alegerilor de la PDL Constanţa - runda a doua

Pronosticul alegerilor de la PDL Constanţa - runda a doua

Replica API 19 noiembrie 2011 | 00:00 121

Sâmbătă, 19 noiembrie, a fost convocat Consiliul de Coordonare Local, pentru completarea biroului de conducere al organizaţiei municipale a PDL Constanţa. Conform alegerilor din data de 5 noiembrie, preşedinte este deputatul Maria Stavrositu, contestată însă de Florian Constantin.

Iată însă, conform ultimelor negocieri de la PDL Constanţa, cine ar urma să facă parte din biroul condus de Maria Stavrositu:

Gheorghiţă Corbu - secretar general;

Alexandru Sârcu şi Aurelian Păun - secretari generali adjuncţi;

Daniel Boanfă, Adrian Alexandrescu, Ionuţ Cealera, Daniel Learciu, Florin Gheorghe, Dorin Opreanu, Iurin Pancencu, Cristian Zahariuc, Valentin Zeicu - vicepreşedinţi;

Constanţa Moldovan, Ionutţ Fântână, Florin Gavrilă, Ionel Obrejan, Andrei Popa, Sorina Tuşa, Gheorghe Zlatcu - secretari executivi.

Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinţi, vineri seară lucrurile nu erau ferm stabilite. Candidaţi sunt Aliss Andreescu, Paul Brânză, Nicolae Şandru. Preferat ar fi Paul Brânză de către Maria Stavrositu, în timp ce Aliss Andreescu (prezentă vineri seara la sediul PDL Constanţa, la discuţii) şi nicolae Şandru sunt preferaţii lui Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene. Facem precizarea că pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte candidează şi Remi Mincă, dar el nu ar fi în graţiile lui Chiru sau Stavrositu. Acelaşi Mincă şi-a retras vineri candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte: "Candidez doar pentru prim-vice", a confirmat el. Rămâne însă de văzut dacă lista prezentată mai sus va fi confirmată de votul de azi de la Casa de Cultură. Replica de Constanţa vă va transmite începând cu orele 09.00 evenimentele de la CCL.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108