REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Pronunțarea în dosarul Nazarcea, pe 14 februarie! IPS Teodosie a fost achitat de prima instanță!

Pronunțarea în dosarul Nazarcea, pe 14 februarie! IPS Teodosie a fost achitat de prima instanță!

Replica API 31 ianuarie 2020 | 13:44 451

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au stabilit ca termenul pronunțării în dosarul Nazarcea să fie pe 14 februarie. Menționăm că IPS Teodosie a fost achitat în primă instanță, la Curtea de Apel Constanța, dar decizia nu a fost definitivă, acum judecându-se apelul.

”Avem încredere în actul de Justiție și că va fi o decizie corectă. Nu mă simt afectat, pentru că Biserica are istoric în acuzarea pe nedrept", a declarat IPS Teodosie, la ieșire din sala de judecată.

Amintim că Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuat. De asemenea, trimiși în judecată, în stare de libertate, au fost trimiși Ciprian Ioan Cojocaru, Bogdan Petrișor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu și Stere Beca, la data faptelor mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, Aurelian Ștefan, la data faptei mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A dat bani grei sa fie achitat gunoiul asta ordinar
2
0
Cei care-i luati apararea poate si justificati enoriasior din ce bani plateste garda de corp colonel SPPin rezerva!
2
0
asta e popa fara Dumnezeu...pupati-i pu.a.la aia care il admirati...
5
0
Oameni fara nici un viitor. Stati aici si comentati de persoane ce fara nicio dovada faceti acuze.
0
7
judecatorii muisti si spagari sa-l faca scapat pe hotul spagoveanu. Da sa nu uite ca il asteapta codruta la colt !!! Muie spagoveanu cu mult cacat !!!
7
1
Comentacilor, mai multa credinta in Dumnzeu nu strica. Lasa-ti-l in pace pe IPS Teodosie si vedeti-va de oile voastre ratacite. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Amin !
1
9
securist pidosnic,hot si tigan lingurar asa este animalul care sta in fruntea bisericii si isi atribuie rolul de urmas al sf . andrei,injustitia noastra il va curata si spala cu anticonceptionale,oare popii nu vor si ei pensii speciale de la 41 de anisori
16
0
Traim intr o tara magnifica in care in fruntea bisericii sunt niste ordinari de cea mai joasa speta, in care politistii de la antidrog fac trafic de droguri, in care interlopii sunt interpusii poitistilor si a politicienilor, in care seful politie Caracal isi da mesaje pe
22
0
De greva judecatorilor: vor salarii si pensii nesimtite dar nu- si fac datoria; au amanat si au lalait- o pana cand inalt prea vinovatul a gasit martori mincinosi sa- l scoata nevinovat. Halal justitie!
26
1
Scarba la greu
23
0
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
5
1
o fiinta care nu are nimic a face cu credinta, in jurul lui a adunat multe gunoaie cu care a a vrut sa castige multi bani toma cristi si cosmin braescu cu nevastsa
28
0
Inalt Mincinosul este asa de obisnuit sa dea declaratii scrise false ca nici nu mai poate face diferenta intre adevar si minciuna. Teodosie este un om rau, ranchiunos, razbunator pus pe capatuiala cu orice pret. Nu are nicio legatura cu functia.
29
1
s.u.g.e.o. fericitule!
23
0
La puscarie mizerie de om!
31
0
Ma mira faptul ca nu-l intreaba nimeni pe Pinokio-primarul de la Ovidiu care este principalul complice, o justitie de cacat!
19
0
Alti popi au la activ fapte mai grave: pedofilie, inselaciune, furt, insa sunt liberi. Veneticul asta aciuat la Constanta e seful intregului judet; slabe sanse sa dea inapoi macar un singur eurocent - de intrat la celula nici nu se pune problema, ramane liber -. Sa ii pupe mainile acoperite cu fire de aur credinciosii cu venituri de 500 lei lunar, dintre care 400 le lasa la biserica.
28
1
satana in sutana
35
1
niste barbosi hoti cu mult aur pe ei si masini luxoase impozitare BOR urgent
33
1
Nu mai avem credinta, nu mai avem istorie, nu mai avem identitate. Daca am ajuns sa ne bucuram ca intra oamenii la puscarie, nu mai avem nimic, nici macar bun simt
10
30
Din cate se vede omul asta care isi spune innaltpreasfintit a jurat stramb in fata judecatorilor si cu ajutorul lui Dumnezeu v-a ajunge la Poarta Alba langa prieteni lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.
35
4
la puscarie cu tapu....
32
7
Teodosie,un hot si un bagabont pesedist.
38
6
de ziua indragostitilor spagoveanu la puscarie
37
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272