REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Propaganda rusă: "Războiul din Ucraina se va muta în România, iar România va fi distrusă"

Propaganda rusă: "Războiul din Ucraina se va muta în România, iar România va fi distrusă"

A.F. 12 ianuarie 2023 | 00:00 2230

România este una dintre țările europene care riscă să fie șterse de pe hartă din cauza conflictului dintre Occident și Rusia. Această perspectivă este fluturată agresiv într-un material apărut în ziarul rusesc Pravda.

Autoarea, Olga Lebedeva, susține că Rusia nu trebuie să se oprească la Ucraina în ceea ce narațiunea Moscovei cataloghează drept "războiul Occidentului cu Moscova, prin interpuși".

Luptele ar urma să se mute pe teritoriul altor state, iar consecința ar fi prăbușirea şi dispariția unor țări din Europa, scrie Lebedeva.

Pe lista din Pravda sunt menționate România, Polonia, Lituania și Finlanda.

Perspectiva Pravda asupra României: "O țară mică, pe care SUA o vor drept berbece contra Rusiei"

"România este o țară mică pe care Statele Unite plănuiesc s-o folosească pe post de berbece contra Rusiei.

Fiind membru NATO, România prezintă câteva amenințări.

Pentru Rusia, există pericolul ca România să fie folosită drept bază a trupelor NATO care ar intra în Ucraina și ar fi detașate la Odesa, pentru a-i împiedica pe ruși să elibereze acel oraș", se afirmă în materialul din publicația citată.

Prognoză marca Pravda: "Războiul se va muta pe teritoriul altor state când Ucraina va fi înfrântă"

Este evocată și intrarea României în război, la presiunile SUA, dacă Rusia va interveni în Moldova, în sprijinul Transnistriei rusofone.

"În oricare dintre scenarii, Rusia va trece la represalii constând în distrugerea completă a infrastructurii", amenință autoarea articolului din Pravda.

Potrivit acesteia, "SUA nu vor îndrăzni niciodată să intre direct în război cu Rusia, atunci când Ucraina va fi înfrântă", acesta fiind motivul pentru care "războiul prin interpuși" între cele două mari puteri ar urma să se extindă pe teritoriul altor state.

În paralel, propaganda televizată lansează îndemnuri la perfecționarea armelor nucleare, scrie Antena 3 CNN.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am simpatizat cu Ucraina însă când am văzut că această țară care fără ajutorul NATO ar fi fost demult ocupată de ruși asimilează minoritățile fara rușine.Condamn războiul barbar al Rusiei, însă dictatorul putin era obligat să facă ceva impotriva asimilarii forțate a celor zece milioane de ruși rămași în Ucraina. Războiul este in interiorul granițelor fostului Imperiu rus.putin nu a schimbat granițele Europei stabilite după cel de-al doilea război mondial.putin a spus de atâtea ori Rusia nu se va pune niciodată cu un colos economic și militar cum este blocul NATO.Ar fi sinucidere curată.Paradoxul este că toate teritoriile luate de ruși după 1945 de la r*mâni,unguri,slovaci, polonezi sunt in componenta Ucrainei . Pentru r*mânia apartenența la NATO și relațiile deosebite pe care le aveam cu SUA reprezintă o certitudine că ne vom păstra fiinta națională și teritoriul in această mare slavă care ne înconjoară.
6
2
rusnacilor,cea mai urita natie de pe glob,imperiul raului,ati luat.o in bubarina!si deabia a inceput.aviz cozilor de topor aur,spionilor kgb severin si securistilor acoperiti,sa va ia drequl cu tara aia de mirlandezi!
5
3
Lol. Doar aviatic, NATO poate infrange militar rusia intr-o singura noapte. Si nu sunt cuvintele mele.
9
4
Doar Europa fară USA poate distruge Rusia Dacă apare nucleara de la ruși planeta poate dispărea înainte de termen Rușii sănt conștienți incă că o țară NATO atacată poate să fie și Rusia bombardată
12
3
Sunt curios ce fumeaza rusnacii astia de obicei. Ei nu se pot kaka de foame dar viseaza bataie cu toata Europa. Ba nebunilor, voi nu invingeti o natiune saraca precum Ucraina si visati la razboi cu zeci de tari pregatite si inarmate pana in dinti, cu armament de ultima generatie ? .. Vrabia malai viseaza..
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367