REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Proprietarul scheletului din Portul Tomis, se umple de bani pe spatele reclamelor

Proprietarul scheletului din Portul Tomis, se umple de bani pe spatele reclamelor

Replica API 30 iunie 2022 | 16:29 11502

Proprietarul scheletului din Portul Tomis nu mai investește bani în terminara blocului, dar face sume mari din publicitate, pe clădire fiind poziționate în față și în spate reclame.

Cel ce trebuia să fie cel mai luxos hotel de pe litoralul românesc, a ajuns o ruină, lăsat în paragină de proprietar. Lucrările au început în 2002 și s-au oprit la scurt timp, deoarece a fost o luptă între mai mulți investitori printre care Astera Consulting, o companie turcească și una din Cipru. În 2013 lucrările au fost reluate deși nici de data asta nu a avut succes, clădirea fiind și în acest moment abandonată.

În 2022, care este deja la distanță de 20 de ani de anul începerii construcției blocului, proprietarul actual, Astera Consulting, face grămezi de bani din cauza panourilor publicitare care tronează fără rușine pe blocul în construcții.

Bloc îngrădit, cu floră și faună în dezvoltare

Nici grădina blocului nu se lasă mai prejos, aceasta fiind împânzită de plante care se înalță pe pereții deja construiți ai viitorului fost hotel. Având în vedere, că nu s-a mai continuat construirea blocului, bineînțeles că și natura și-a intrat în drepturi și a ocupat o poziție de forță în curtea scheletului, care trebuia să fie Hotelul Hilton.

Conform surselor noastre, au fost demarate proceduri în urma cărora se vor relua lurările la blocul care de 20 de ani, stă în paragină în portul turistic Tomis.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba da proaste muulte la mizeria asta de ziar-site!!! cine draq va adus aici,handicapatelor??
0
0
Multe blocuri au sa cada de cand au devenit investitori imobiliari toti machidonii si tiganii manelisti nestiutori de carte.
0
0
Pe Chelaru Folorin de la Navodari cand il ia DNA-ul ?
1
0
CEZAR FIRST KING CLAUDIU MANEA, ce face si cum s-a legat singurel functionarul public
1
1
Cred ca se umple de bani din reclama. Sigura asta. Ca d aia nu l mai termina. Superb articolul ..basca titlul
0
0
Este doar o chestiune de timp pana se va intampla.si atunci sa vedeti dans.Sper doar sa nu se lase cu victime.blocul ala o sa cada.dar justitia se face in birourile jmecherilor care platesc.grupuri de interese.
0
0
blocul ala a inceput sa se incline pentru ca este construit in pamant de umplutura si apa Mai bine il demolati pina nucade singur .
2
0
Primaria poolii de ce nu ia masuri sa-i sanctioneze drastic pe golanii astia imobiliari ? Daca era vreun amarastean in situatia asta il ardeau de il lua dracu. Fwtu-va-n gura de scursuri !
1
0
smecherii mazare strutinsky...fututvan gura de pensioanari hamesiti cu faina si uleiul vostru nici dupa 100 de ani nu isi mai revine orasul dupa praduiala lu mazare
2
0
Bloccul Strutului
0
0
Sat fara caini. Statul dominat de mafie.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614