REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Propunere în Parlamentul European pentru excluderea PSD din Grupul Socialistilor Europeni

Propunere în Parlamentul European pentru excluderea PSD din Grupul Socialistilor Europeni

Replica API 15 august 2018 | 03:31 382

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat marţi că va depune la începutul sesiunii de toamnă o solicitare de excludere a PSD din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European (PE).

"După 15 ani de activitate politică, sperând permanent că va veni o generaţie care-l va reforma şi care va impune un nou mod de a face politică în România, generaţie care a venit dar nu a schimbat nimic, am decis să mă angajez total în blocarea acestei structuri mafiote, antiromâneşti, antidemocratice şi total aservite intereselor personale ale unui singur om. O fac cu conştiinţa împăcată că am făcut tot ce a depins de mine, din interior, ca să nu se ajungă aici. Nu am putut din interior, am datoria de a face tot ce-mi stă în putere din afara sa. Prin urmare, după discuţii cu mai mulţi colegi din Parlamentul European, voi depune la începutul sesiunii de toamnă a Parlamentului European o solicitare de excludere a PSD din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European", a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că va înainta conducerii grupului un dosar complet "cu acţiunile acestui grup infracţional pus în apărarea corupţilor" şi va obţine sprijinul colegilor de bună credinţă din celelalte delegaţii naţionale.

"Dacă socialiştii europeni nu se dezic de Dragnea şi de partidul lui, atunci alegerile de anul viitor nu sună bine deloc", a adăugat Ivan.

Sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai uitat ca erai un neica nimeni si te-a facut psd cunoscut ? tipic romanesc , ti-ai facut treaba si latri !
2
1
va uram traditionalul: MUIE PSD!!!!!!
1
3
Catalin Ivan este foarte DESTEPT, este altceva. Ce cauta in PSD, langa Grapini si alte maimute ??!!
2
7
Acest Catalin Ivan este un limbric care mananca si traieste in cacat dar mai ales este un nenorocit tradator si vanzator de tara.
10
3
Si nu mai are voie omu sa se suceasca prost esti ma
1
4
FORZA PSD FORZA PSD
6
11
Catalin Ivan marele europarlamentar. Permanent acest individ este in conflict cu PSD dar cine l-a propulsat ca europarlamentar nu cumva PSD-ul ? Romanul uita repede cine este si de unde a plecat.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272